Wilt u Nederlands leren? Schrijf u dan in voor deze Dutch course in Rotterdam!

Home / Nieuws / Wilt u Nederlands leren? Schrijf u dan in voor deze Dutch course in Rotterdam!

Nederland is een land waar heel veel expats wonen en werken. Een van de dingen die deze expats graag willen, is de taal leren. Als je namelijk echt in een land wilt integreren, moet je zorgen dat je de taal spreekt. Vandaar dat wij u willen uitnodigen om een keer te komen kijken naar de cursussen die wij u te bieden hebben. Bij ons kunt u namelijk een Dutch course in Rotterdam volgen. Deze Dutch course in Rotterdam hebben wij met zorg opgebouwd aan de hand van de laatste inzichten van taalkundige experts. Dat heeft geresulteerd in een Dutch course in Rotterdam die heel efficiënt is en bovendien ook nog zeer prettig is om te volgen. Wij zijn namelijk van mening dat het belangrijk is om de taal zoveel mogelijk te oefenen. Als u daarom bij ons een Dutch course in Rotterdam wilt komen volgen, zullen wij er alles aan doen om te zorgen dat wij zorgen dat u vanaf het eerste moment meteen gaat praten. Ook al is uw vocabulaire nog niet groot genoeg om goede zinnen te maken, wij hopen u te kunnen aanmoedigen om tijdens de Dutch course in Rotterdam zoveel mogelijk fouten te maken, want daar kunt u alleen maar van leren. Wij zijn er trots op dat wij ieder jaar weer vele mensen mogen ontvangen die bij ons een Dutch course in Rotterdam willen volgen. Wij zorgen er graag voor dat deze mensen leren wat zij moeten leren en wij hopen daarom ook dat u zich bij ons wilt inschrijven. Wij hebben de komende tijd weer meer dan een Dutch course in Rotterdam op het programma staan en er zijn nog een paar plekken vrij. Als u daarom ook graag in staat wilt zijn om u op de juiste manier in het Nederlands uit te drukken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag om foutloos Nederlands te kunnen spreken.

Schrijf u vandaag nog in voor onze Dutch course in Rotterdam

Tijdens de Dutch course in Rotterdam leert u niet alleen hoe de Nederlandse taal werkt, wij staan ook stil bij de cultuur van Nederland. Op die manier weet u niet alleen taalkundig wat u zegt, maar snapt u ook bepaalde uitdrukkingen die in het Nederlands vaak gebruikt worden. Tijdens de Dutch course in Rotterdam zult u daarom meer leren dan alleen maar wat taalregeltjes. Wij willen u laten zien hoe mooi en vaak ook hoe makkelijk de Nederlandse taal is en wij hebben daarom allemaal leuke oefeningen bedacht die u tijdens de Dutch course in Rotterdam kunt gaan doen. Schrijf u daarom vandaag nog in via onze site.

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan altijd klaar om u te woord te staan. Kortom:

  • Bij ons kunt u goed Nederlands leren spreken en schrijven
  • U kunt bij ons al op heel korte termijn beginnen aan uw cursus
  • Wij zorgen dat u aan het eind van de cursus de taal goed spreekt

Wij hopen u snel een keer te mogen ontmoeten.