Wilt u een haartransplantatie in Turkije uit laten voeren?

Home / Mens en Gezondheid / Wilt u een haartransplantatie in Turkije uit laten voeren?

Veel mensen krijgen op een bepaald punt in hun leven te maken met opkomende kaalheid. Hoewel dit natuurlijk in principe geen probleem hoeft te zijn is het voor veel mensen vervelend. Ze willen een normale bos haar houden en hiervoor is het tegenwoordig gelukkig mogelijk om een haartransplantatie in Turkije uit te laten voeren. Bij de vooraanstaande Esteworld klinieken in Turkije is een haartransplantatie niet alleen een stuk goedkoper in Nederland, maar aangezien de klinieken in de top 20 van de wereld staan is het tevens kwalitatief zeer hoogwaardig. Een haartransplantatie in Turkije bij Esteworld is een compleet geregelde aangelegenheid. U krijgt een kamer in een luxe hotel in de buurt van de kliniek en alle transfers worden door onze eigen chauffeurs gedaan. Daarnaast is het goed om te weten dat eventuele nazorg en een eerste consult in Nederland kunnen worden gedaan. U hoeft dus niet vaak heen en weer te vliegen maar kunt met één enkele reis de haartransplantatie in Turkije ondergaan. De klinieken van Esteworld zijn de enige locaties voor haartransplantatie in Turkije die zijn goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid. Dankzij de intensieve controles die hier bij komen kijken weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent om u te laten helpen aan een mooie volle bos haar.

Nederlandse begeleiding bij haartransplantatie in Turkije

Om het nog een stukje gemakkelijker te maken voor Nederlanders om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan heeft Esteworld Nederlands sprekende begeleiding ter plekke. Voor vragen en hulp kunt u dus gewoon terecht bij iemand die uw eigen taal spreekt. Ook bij het consult in Nederland zijn uiteraard Nederlands sprekende personeelsleden aanwezig. Het is daarnaast goed om te weten dat een haartransplantatie in Turkije bij Esteworld garantie geeft op resultaat. Al u na het ondergaan van de behandeling weer terug naar Nederland gaat dan krijgt u van ons een certificaat mee dat garant staat voor het resultaat van de haartransplantatie in Turkije. Tijdens de nazorg in Nederland zal er op worden toegezien dat het resultaat inderdaad naar behoren is. De methode die u bij Esteworld ondergaat heet de FUE-methode. Deze manier van een haartransplantatie in Turkije ondergaan gaat  door middel van transplantatie van haarzakjes uit het gebied waar nog wel haar groeit. Deze microscopisch kleine haarzakjes worden in het kale of kalende gebied geplant. Na verloop van tijd groeien uit deze haarzakjes vanzelf nieuwe haren zodat er een stuk meer haar op het hoofd zal gaan groeien. Een groot voordeel van deze methode is dat er alleen plaatselijke verdoving nodig is en dat het snel zal genezen. Ook zijn er geen hechtingen en geen littekens zichtbaar na de behandeling.

Geniet in een vijf sterren hotel in Turkije

Een ander voordeel van het ondergaan van een haartransplantatie in Turkije is dat u tijdens de behandeling natuurlijk in een prachtig hotel slaapt. De omgeving is eveneens zeer mooi, dus ondanks dat u er bent voor een behandeling zal het voelen als vakantie. U hoeft zelfs niks te regelen dus u kunt het allemaal over u heen laten komen zonder u er zorgen om te hoeven maken. De locaties waar Esteworld zit zijn de volgende:

  • Etiler
  • Altunizade

Omdat er geen dure tussenpersonen tussen Esteworld en de klant zitten is het een stuk goedkoper, veiliger en betrouwbaarder om op deze manier een haarbehandeling te ondergaan. Al vanaf 2000 euro is het mogelijk om weer een stuk meer haar op uw hoofd te krijgen. Indien u interesse heeft een behandeling dan kun u hier eenvoudig meer informatie over opvragen via de website of de consultent in Nederland.