Waarom kiezen voor ooglaseren?

Home / Mens en Gezondheid / Waarom kiezen voor ooglaseren?

De vraag waarom het een goed idee om te kiezen voor ooglaseren of Laser Eye Surgery, komt eigenlijk voort uit een stukje onwetendheid. Als je namelijk alle informatie op een rij zet, dan is ooglaseren verreweg de beste optie als je het vergelijkt met het dragen van een bril of contactlenzen. Een bril is uiteraard verre van ideaal. Het is ten eerste een uitwendige oplossing waarmee je je natuurlijke gezichtsuitstraling beïnvloedt. Dit is niet altijd negatief. Er zijn zelfs mensen die kiezen voor een bril, terwijl er niets mis is met hun ogen. In zulke gevallen zorgt de bril bijvoorbeeld voor een ‘nerdy’ look of een intelligente uitstraling. Ook de hipsters van vandaag de dag dragen graag een bril. Soms hebben ze een bril nodig, maar vaak genoeg ook niet. Een bril is dus een soort sieraad. Maar niet iedereen vindt het fijn om een bril te dragen. Daarnaast is het natuurlijk heel anders wanneer je een bril moet dragen. Deze kun je niet even afzetten als je er moe van wordt. Als je de bril afzet, dan zie je de wereld immers minder scherp. Daarom kiezen veel mensen liever voor lenzen. Deze zie je niet en je gezichtsuitstraling verandert dus ook niet als je lenzen draagt. Maar lenzen kunnen gaan irriteren. Je ogen kunnen er droog van worden en je moet ze constant in en uit doen. De enige reden waarom je niet zou kiezen voor ooglaseren moet dan te maken hebben met de veiligheid. Als je immers met behulp van een ooglaser operatie weer scherp kunt zien, waarom zou je daar dan niet voor kiezen? Mensen denken dus dat er grote risico’s aan vast zitten of dat het pijn doet. Als je dus denkt dat het pijn doet of dat er risico’s aan vast zitten, dan is het logisch dat je jezelf de vraag stelt waarom je überhaupt voor ooglaseren zou kiezen. Als je die vooroordelen echter wegneemt, want het zijn vooroordelen, dan is ooglaseren verreweg de beste optie. Mocht je meer informatie willen over ooglaseren, dan kun je terecht op internationalvisioncenters.nl. IVC heeft inmiddels al meer dan 12.000 tevreden klanten naar huis gestuurd en al deze mensen kunnen weer normaal een boek lezen of TV kijken. Zij hebben geen gedoe met brillen of contactlenzen. Mocht je dat ook willen, kijk dan snel op de website.

Ooglaseren doet geen pijn?

Het idee van een laser wekt bij veel mensen het idee op dat het pijn zou doen. Maar het tegendeel is eerder waar. De operatie duurt in de regel niet meer dan een kwartiertje. Je bent dus zo maar weer klaar. Tevens is de gehele procedure vrijwel volledig pijnvrij. Natuurlijk is het niet zo dat je alles moet geloven wat mensen zeggen. Dus mocht je toch nog sceptisch zijn, lees dan gewoon de ervaringen van mensen die een ooglaser operatie hebben ondergaan. Je zult zien dat mensen vrijwel allemaal zeer positief zijn. Dit betreft zowel de operatie als de resultaten. Dus als je zat bent van je bril of je lenzen en je wilt weer op een natuurlijke manier de wereld bekijken, kies dan voor ooglaseren.

4 redenen waarom IVC de beste keuze is

Als je kiest voor ooglaseren, dan wil je natuurlijk wel de beste kwaliteit. Daarom is het verstandig om te kiezen voor IVC. Hier zijn verschillende redenen voor aan te geven waaronder de volgende 4:

  • 000 tevreden klanten gingen je voor
  • De operatie duurt maximaal 15 minuten
  • Vrijwel iedereen (99%) ervaart de operatie zonder enige vorm van pijn
  • Je profiteert van zorgzame begeleiding