Waar kunt u de beste camperplaatsen in Drenthe vinden?

Home / Nieuws / Waar kunt u de beste camperplaatsen in Drenthe vinden?

Toen wij vorig jaar een camper kochten, hadden wij het plan om door heel Europa te gaan reizen. Dat werd dit jaar al heel lastig en dus hebben wij besloten om ons eigen land te gaan ontdekken. Er is tenslotte heel veel moois in Nederland te vinden en het was aan ons om te kijken waar wij mooi konden overnachten. Wij hebben besloten dat wij graag goede camperplaatsen in Drenthe wilden opzoeken omdat wij deze provincie nog helemaal niet kenden en het leek ons leuk om daarom aan de hand van diverse camperplaatsen in Drenthe te bekijken wat deze provincie allemaal te bieden had. Wij hebben toen gemerkt dat wij het beste naar camping De Berken konden gaan. Wij wilden namelijk graag mooie camperplaatsen in Drenthe en wij hebben gezien dat deze camping heel goede recensies had ontvangen van andere mensen die op deze camperplaatsen in Drenthe hadden gestaan. Wij hebben daarom gelijk even gebeld om te horen of er nog plekken vrij waren en dit bleek het geval te zijn. Dat was heel prettig om te horen en ik ben daarom blij dat ik deze camperplaatsen in Drenthe gevonden heb. Wij hadden op de site al gezien dat wij op deze camperplaatsen in Drenthe ook goede wifi zouden hebben en dat zou handig zijn voor onze twee kinderen want deze kunnen nog geen minuut zonder internet. Wij hebben daarom gelijk een van deze camperplaatsen in Drenthe gereserveerd en wij hadden het plan om een a twee nachten op deze camperplaatsen in Drenthe te gaan staan. U voelt hem al aankomen: wij hadden het zo naar onze zin op deze camping dat wij helemaal niet meer verder zijn gegaan. Dat lag niet enkel aan het feit dat deze camping heel goede camperplaatsen in Drenthe heeft, maar ook omdat de kinderen het ontzettend naar de zin hadden op camping De Berken.

Deze camperplaatsen in Drenthe zijn van alle gemakken voorzien

Wat wij heel prettig vonden was niet alleen dat deze camperplaatsen in Drenthe heel goed uitgerust waren, maar ook dat je hier voor de kinderen heel veel vermaak kunt vinden. Wij zagen namelijk dat je hier een fijn animatieteam hebt en ook staan er overal op de camping speeltoestellen. De kinderen hebben zich daarom ontzettend goed vermaakt en dat was voor ons heel fijn om te merken. Wij konden mooi bij onze camperplaatsen in Drenthe een boek lezen want er was ook een bibliotheek op deze camping waar wij allerlei mooie en goede boeken konden lenen.

Wilt u gelijk reserveren?

Mocht u ook op zoek zijn naar goede camperplaatsen in Drenthe, dan raad ik u aan om die van camping de Berken eens te bekijken omdat:

  • Dit heel goede camperplaatsen in Drenthe zijn
  • Wij deze plek voor een goede prijs konden gebruiken
  • Voor de kinderen was deze camping helemaal het einde

Ik vergeet nog te schrijven dat u hier ook ontzettend kunt genieten van alle natuur rondom de camping. Wij hopen hier weer een keer vakantie te kunnen komen vieren.