Voor reconnective healing bent u hier aan het juiste adres

Home / Mens en Gezondheid / Voor reconnective healing bent u hier aan het juiste adres

U hebt vast en zeker wel eens van een medium gehoord. Jomanda is een uiterst bekend voorbeeld. Zij maakte helaas wat onrealistische claims en daarom willen we in deze tekst direct stellen dat healing zoals reconnective healing niet bedoeld is om gevaarlijke ziektes mee te verslaan. Wel kan het verlichting bieden, al was het enkel omdat u leert om op een andere manier naar het leven te kijken. Voor minder extreme kwaaltjes en pijn dat door mentale problemen zoals stress wordt veroorzaakt kan reconnective healing absoluut uitkomst bieden. Deze healer uit het zuiden van Limburg verwelkomt u graag op zijn website, special-life.nl. U zult hier alle informatie kunnen vinden die u nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken: al dan niet en afspraak maken voor een reconnective healing sessie of een andere optie zoals het verwijderen van entiteiten uit uw eigen huis of een kuan yin behandeling waar het draait om het helen van uw auralagen, ook wel chakra’s genoemd. Maar in deze tekst focussen we ons op reconnective healing. Hierbij gaat het in het kort om de connectie met uw eigen ziel. Bent u zich hier eigenlijk wel bewust van? En wat betekent dit voor u? Kunt u het voelen of wilt u dat graag? Het zijn levensbeschouwende vragen die aan bod komen en dat is ook niet zo vreemd want het mediumschap brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Het geeft u houvast aan het leven, biedt doelen en brengt u in connectie met het universum, energiebanen en uiteindelijk met uzelf en de omgeving.

Kies voor reconnective healing om uzelf beter te leren kennen

Tijdens reconnective healing richten we ons aldus op de band tussen u als mens en uw ziel. Nog voor de geboorte van een baby kiezen we welke lessen we in het leven willen leren. Toch raken we gedurende ons vaak haastige en banale leven steeds verder weg van die keuzes. Tijdens reconnective healing komt u weer in contact met deze aanvankelijke keuzes zodat u het roer kunt omgooien. Het zal u niet verbazen dat we het aanraden om minstens twee sessies te volgen als u voor reconnective healing kiest. Komt u weer in contact met uw ziel? Dan zult u dat snel merken want deze activiteit namelijk ook het herstellend vermogen van uw lichaam. Pijntjes, kwaaltjes en irritaties zullen dan ook als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dat betekent ook automatisch dat uw mentale gestel zal genezen. Dus voor een goede reiniging van lichaam en geest is het contact zoeken met de eigen ziel van groot belang. En daar kunt u ongetwijfeld wel wat leiding bij gebruiken. Kies daarom voor reconnective healing bij Special Life uit Limburg.

Ook van afstand kan het medium u verder helpen in het leven

  • Voor het verwijderen van entiteiten komt het medium graag bij u thuis langs,
  • Ook van een afstand zoals telefonisch kan het medium aan reconnective healing doen en u een interessante reading geven. Dit raden we vooral aan als herhaling. Voor de eerste keer is een persoonlijk bezoek absoluut aanbevolen,
  • U bent ook welkom voor een massage, eventueel in combinatie met een reading.
  • Ten slotte kan naast de reconnective healing een reconnection healing ook wonderen doen. dat raden we aan als u weer in harmonie met het universum wilt leven. Leer de energie voelen om u heen!

Een afspraak maken? Dat kan door te bellen en door te mailen. We plannen u altijd zo spoedig mogelijk in en dan bent u vervolgens van harte welkom in de praktijk in IJsselstein.