Vindt de fysio in Capelle aan den IJssel die bij u past

Home / Mens en Gezondheid / Vindt de fysio in Capelle aan den IJssel die bij u past

Hebt u erg vervelende rugklachten? Zitten uw nek- en schouderspieren al tijden helemaal vast? Hoe staat het eigenlijk met die knieblessure? Hebt u daar tijdens het sporten toch nog steeds last van? Dan is er wellicht iets mis met het bindweefsel en niet alleen met uw gewrichten en spieren. Zoekt u daarom naar een professional? Naar een fysio in Capelle aan den IJssel en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hopelijk bent u goed verzekerd en hebt u aan uw aanvullende verzekeringen gedacht zodat u geen dief van de portemonnee bent als u uit uzelf of op doktersadvies naar een fysio in Capelle aan den IJssel zoekt. Wij doen ons best om u binnen de gratis behandelingen te helpen, maar dat is helaas niet altijd mogelijk. Zeker niet in het geval bij ernstig leed. Vaak heeft dat zijn tijd nodig. en dat u in het begin regelmatig langs moet komen zult u ook wel begrijpen. Deze fysio in Capelle aan den IJssel helpt u dan ook bij kleine en grote klachten, bij het revalideren en we zullen u ook mentaal ondersteunen. Als u bijvoorbeeld een trauma hebt opgelopen en voor lange tijd niet eens meer naar school kunt gaan of naar uw werk kunt gaan, dan kan het ook psychisch leed teweegbrengen dat het totale genezingsproces vertraagd. Dat is voor ons van belichaming.nl een extra reden om goed naar u te luisteren.

Belichaming is de fysio in Capelle aan den IJssel bij uitstek

We bieden een keur aan mogelijkheden aan. U kunt bijvoorbeeld oefeningen van ons meekrijgen die u thuis regelmatig moet doen om pijntjes te verhelpen.

  • Heeft uw zoon of uw dochter last van bedplassen?
  • Loopt of staat u in een verkeerde houding en is dat de reden dat de klachten terugkomen?
  • Of hebt u vanwege de flexibiliteit van uw spieren vaak last van uw gewrichten en is het zaak om uw spieren te trainen?

Dit zijn allemaal voorbeelden waar de fysio in Capelle aan den IJssel u bij kan helpen en waar u huiswerk mee krijgt. Het kan gaan om simpele rek- en strekoefeningen, het bijhouden van een dagboek of krachttraining thuis met simpele gewichtjes. Maar als u eerder een manuele massage van ons wenst dan kan dat vanzelfsprekend ook. Wij werken nauw samen met de specialisten uit het ziekenhuis, de kliniek en met uw eigen huisarts zodat we een plan van aanpak kunnen opstellen dat past bij uw unieke klachten. Er is naast een serieuze behandeling ook tijd voor vermaak. In de zin dat we graag een geanimeerd gesprek met u voeren en dat we kinderen problemen op een speelse en tegelijkertijd serieuze manier behandelen aan een keur van problemen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijkt u dan allereerst even op onze website want de fysiotherapeuten van deze fysio in Capelle aan den IJssel stellen zich graag even aan u voor.

Vanuit de wijde omtrek komen mensen naar ons toe

U hoeft niet langer te zoeken naar een goede fysio in Capelle aan den IJssel. Want deze fysio in Capelle aan den IJssel voldoet ongetwijfeld aan al uw wensen. Klim daarom in de pen en stuur ons een mailtje of bel ons op voor een intakegesprek. Tijdens dat gesprek luisteren we aandachtig naar uw klachten en wensen en kunnen vervolgens ons advies geven over het beste behandelplan. Gaat u daar akkoord mee? Dan plannen we u zo spoedig mogelijk in zodat uw problemen hopelijk binnenkort als sneeuw voor de zon zijn verdwenen!