Traplift

Trapliften van Handicare: Dé traplift specialist

Een woning met meerdere woonlagen is erg prettig, tot het moment dat u niet meer gemakkelijk de trap op kunt lopen. Gelukkig kan een traplift dan uitkomst bieden. Niet iedereen zal dit meteen als eerste optie zien. Sommigen zullen proberen om hun woning zo in te richten dat het niet meer noodzakelijk is om naar boven te gaan, zodat traplopen geen rol meer speelt. Maar niet ieder huis heeft op de begane grond de ruimte voor het inrichten van een slaapkamer, laat staan een badkamer. Dit zal dus in heel veel gevallen geen mogelijkheid zijn. Een ander alternatief, als u geen traplift hebt, is het kiezen voor een verhuizing. Veel mensen zien in dat zij op termijn toch naar een andere woning zullen moeten gaan en waarom dat dan niet meteen doen? Omdat het zonde is om een plek op te geven waar u met veel plezier woont, waar u uw sociale contacten heeft. Dit is een stap die altijd nog gezet kan worden en het is zonde om dat eerder te doen dan noodzakelijk is. Zoals gezegd kan een traplift ook heel goed uitkomst bieden en is dit een zeer goede oplossing voor het probleem van traplopen.

Behoud zelfstandigheid met traplift

Vaak ontstaan lichamelijke klachten geleidelijk, het gebeurt maar af en toe dat van de ene op de andere dag het gebruik van een traplift noodzakelijk wordt. Dit is enkel het geval wanneer iemand door een ongeluk minder mobiel is geworden en dat is natuurlijk erg vervelend. Maar vaker is het een geleidelijk proces. Het traplopen gaat steeds iets lastiger, waardoor u steeds vaker aan huisgenoten vraagt of zij even iets voor u mee kunnen nemen naar boven of naar beneden. En op een gegeven moment merkt u dat u het traplopen steeds meer vermijdt of hier zelfs hulp bij nodig hebt. Dan is het moment echt aangebroken om een traplift te laten installeren. Het is immers heel erg vervelend om steeds een beroep op een ander te moeten doen en te moeten wachten tot deze persoon tijd heeft om u te helpen. Het is vervelend dat u niet zelf kunt doen wat u wilt doen. Met een traplift brengt u hier op een heel eenvoudige manier verandering in. U kunt dan weer gaan en staan in uw eigen woning waar u maar wilt, omdat het liftje u van boven naar beneden vervoerd en omgekeerd. Zo bent u dus weer helemaal zelfstandig!

Handicare voor iedere trap

Als u naar uw trap kijkt, dan zult u misschien denken dat het in uw geval helemaal niet mogelijk is om hier een traplift aan te bevestigen. Niets is echter minder waar, bij het bedrijf Handicare kunnen ze eigenlijk voor alle soorten trappen geschikte liften leveren. Het model hoeft dus geen enkel probleem te zijn, of deze nu recht omhoog loopt of met een ronde bocht of scherpe hoek omhoog gaat, er is altijd wel een geschikt model verkrijgbaar. Prettig is ook dat u bij dit bedrijf de traplift altijd aan eigen wensen aan kunt passen, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • een bepaalde kleur
  • plaatsing aan de buiten- of de binnenzijde van de trap
  • het al dan niet toevoegen van extra opties

De ruime keus en de vele mogelijkheden die zij bieden, is dus al een belangrijke reden om juist voor Handicare te kiezen. Maar er zijn meer redenen waarom zij een uitstekende keus zijn. Zij bieden zij altijd uitstekende service en leveren zij een hoge kwaliteit en garantie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Vraag dan eens vrijblijvend advies, Handicare vertelt u graag meer over de mogelijkheden van een traplift voor uw huis. Lees meer..