Positieve coaching Den Haag

Home / Mens en Gezondheid / Positieve coaching Den Haag

Wil jij jezelf leren kennen? Wil jij weten waarom je bepaalde keuzes maakt in het leven? Lifecoach Jennifer Virginia helpt je om met je eigen gevoelens in het reine te komen. Dat kan over van alles gaan, bijvoorbeeld over succes, geluk, rijkdom en liefde. Ben jij op zoek naar coaching in Den Haag, dan ben je bij Jennifer aan het juiste adres! Hoe gaat de coaching in zijn werk en welke mogelijkheden zijn er?

  • 1 op 1 coaching
  • Affirmatie
  • Teacherplant

Niet iedereen die in zichzelf wil werken, doet dat graag in het openbaar. Coaching in Den Haag is een heel individueel proces, waar je het liefst zo min mogelijk mensen bij betrekt. Daarom is het mogelijk om bij deze coach 1 op 1 begeleiding te krijgen. Tijdens een sessie wordt er naar je geluisterd, maar er worden ook vragen gesteld. Coaching in Den Haag is een proces van ondersteuning: jij moet zelf je eigen weg vinden. Je wandelt langs je persoonlijkheid, je verleden en je toekomstdromen. Onderweg zul je merken dat je aan bepaalde zaken veel aandacht schenkt, maar andere dingen juist laat gaan. Misschien is het tijd voor een andere balans? 1 op 1 coaching in Den Haag helpt je ook bij het verwerken van tegenslag, of het maken van beslissingen. Sommige mensen cijferen zichzelf helemaal weg, bijvoorbeeld op het werk of in hun relatie. Door hun gedrag te veranderen kunnen ze zichzelf opnieuw openstellen voor geluk. Ben jij op zoek naar positieve coaching in Den Haag? Ga dan snel naar jennifervirginia.nl en neem contact op. Met een paar korte sessies heb je zo je leven weer op de rit. Voel je vooral niet verplicht om langs te komen. Ga bij jezelf te rade of je toe bent aan deze investering in jezelf.

Coaching Den Haag: specifieke methodes

Hoe gaat deze coaching in Den Haag dan in zijn werk? Dit artikel belicht twee methodes. De eerste methode is de affirmatie methode, waarbij de cliënt probeert om negatieve gevoelens uit te bannen. Door de nadruk te leggen op het positieve, krijgt het negatieve geen kans meer. Wanneer mensen te lang blijven hangen in een negatieve emotie, verliezen de meesten het geloof in zichzelf. Door te bevestigen dat het leven ook heel mooi kan zijn, neem je de controle over je gedachten terug. Een tweede therapie maakt gebruik van de teacherplant. Tijdens deze sessies drink je een apart drankje, dat Ayahuasca wordt genoemd. Deze drankje remt de afbraak van bepaalde stoffen in het lichaam, waaronder seratonine, noradrenaline en dopamine. Wanneer deze stoffen niet langer worden afgebroken (of in mindere mate), kan het individu allerlei spirituele dingen ervaren. Sommigen gaan op een innerlijke reis naar hun bewustzijn, terwijl anderen juist heel helder worden. MAO-remmers hebben een grote impact op het lichaam. Deze methode is daarom niet voor iedereen geschikt en moet altijd onder toezicht worden toegepast. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je coaching in Den Haag? Ga dan snel naar bovenstaande site en maak een afspraak.

Rustige begeleiding naar een beter leven

Tijdens de 1 op 1 sessies worden spiritualiteit en realisme met elkaar gecombineerd. Dit zorgt voor een concrete methode waar de cliënt aan kan vasthouden. Coaching in Den Haag zorgt voor meer inzicht in het eigen bestaan. Je gaat op een andere manier naar je leven kijken. Je zult merken dat je na een aantal sessies diepere connecties kan maken met jezelf en waar mogelijk met de mensen om je heen. Ben je op zoek naar meer informatie over de werkwijze? Surf dan naar bovenstaande site. Daar lees je meer over de verschillende technieken die Virginia inzet.