Plan een afspraak in voor energetische behandelingen

Home / Mens en Gezondheid / Plan een afspraak in voor energetische behandelingen

Wanneer u klachten ervaart zoals slapeloosheid, paniekaanvallen, astma, de ziekte van Crohn, of stress zonder dat u daar een duidelijke oorzaak voor kunt aanwijzen, dan is het misschien de moeite waard om een keer te komen kijken of energetische behandelingen misschien iets voor u zijn. Wij hebben een praktijk in Tilburg opgericht waar wij u heel goed van dienst kunnen zijn. Wij willen u daarom ook graag uitnodigen om bij ons energetische behandelingen te ondergaan omdat wij menen dat heel veel mensen hier heel veel baat bij zouden kunnen hebben. Wat zijn energetische behandelingen precies? Wanneer u zich bij ons komt melden voor energetische behandelingen dan zullen wij eerst een persoonlijk gesprek met u aangaan om te zien waar bij u de klachten zitten. Vervolgens zullen wij samen kijken waar bij u de pijnpunten zitten. Uiteraard is dit niet een kwestie van een paar minuten onderzoek doen en dan weten wij wat er aan de hand is. Wij zullen u tijdens de energetische behandelingen oefeningen laten doen waarbij we alle niveaus van uw bewustzijn proberen aan te spreken. Dat is in het begin zeker niet altijd eenvoudig, sterker nog; veel mensen ervaren dit als zwaar, maar wanneer het eenmaal lukt zult u meteen heel veel verlichting kunnen ervaren. Wij willen u dan ook vooral aanmoedigen om hier doorheen te gaan omdat het u uiteindelijk heel veel goeds kan brengen. Uiteraard zullen wij u tijdens de energetische behandelingen zo goed mogelijk begeleiden en wanneer u het gevoel heeft dat u graag even zou willen stoppen, dan is daar alle ruimte voor. Wij stemmen ons namelijk geheel op u af en wij willen u daarom ook vragen om snel een keer het gesprek met ons aan te gaan. Wij kunnen u dan laten zien wat wij u allemaal kunnen bieden en ook kunnen wij proberen te kijken wat u nodig heeft. U zult merken dat u al heel snel verlichting zult voelen nadat u bij ons energetische behandelingen heeft ondergaan.

Na onze energetische behandelingen voelt u zich veel meer ontspannen en verlicht

Wanneer u bij ons energetische behandelingen komt ondergaan, dan zullen wij u goed begeleiden. Omdat wij namelijk alle niveaus van uw bewustzijn zullen proberen aan te spreken, kan het zijn dat er emoties loskomen. Dat is een heel goed teken omdat het lichaam deze dan namelijk toelaat. Wij zullen u altijd de steun en de aanmoediging bieden die u nodig heeft om door al deze emoties heen te gaan. Wij willen u dan ook graag vragen om aan te geven wat u voelt zodat wij u kunnen ondersteunen tijdens de energetische behandelingen. Wij werken altijd vanuit het principe vanuit het zelfhelend vermogen van het lichaam. Dat betekent dat wij er heilig in geloven dat het lichaam zelf in staat is om zich weer te herstellen. Soms heeft het lichaam echter een teken nodig dat het zich mag gaan herstellen en dat teken kunnen wij uw lichaam geven tijdens de energetische behandelingen. Wij hopen daarom ook dat u zich een keer bij ons wilt melden zodat wij samen met u kunnen gaan kijken wat wij allemaal voor u zouden kunnen doen. Kijk daarom even op onze site Energetische-Healing.nl voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Wij helpen u om u weer ontspannen te voelen

Wilt u graag een keer een afspraak met ons komen inplannen? Kijk dan snel even op onze site voor onze contactgegevens. Wij staan voor u klaar om:

  • u te helpen om uw klachten te bestrijden
  • uw bewustzijn op meerdere niveaus aan te boren
  • u een gevoel van verlichting te bezorgen
  • energetische-healing.nl