Pilates in Rotterdam: ik was snel verkocht

Home / Mens en Gezondheid / Pilates in Rotterdam: ik was snel verkocht

Ben je op zoek naar een nieuwe manier om in shape te raken? Zit je niet lekker in je vel en heb je zin om iets aan lichaamsbeweging te doen? En ben je niet weg van beulen in de sportschool of uren hardlopen? Dan is pilates in Rotterdam misschien iets voor jou. Ik woon zelf in Rotterdam en was zelf een tijdje geleden op zoek naar iets nieuws op het gebied van sport. Ik ben geen type dat ervan houdt om naar de sportschool te gaan en op die apparaten te werken aan je lichaam. Dat is voor mij te saai, evenals bijvoorbeeld hardlopen. Ik heb het wel geprobeerd maar als daar je hart niet ligt ben je er vrij snel klaar mee, tenminste in mijn geval. Een vriend liet me kennismaken met pilates in Rotterdam. Ik was er niet echt bekend mee, maar besloot het een kans te geven. En daar ben ik tot op de dag  van vandaag heel erg blij mee. Ik zat niet goed in mijn vel, letterlijk. Ik was niet blij met mijn lichaam en wilde ook graag weer iets sportiefs gaan doen om weer strakker te worden maar ook om me geestelijk weer beter te voelen. Daarom ging ik een les pilates in Rotterdam volgen. En ik had nooit kunnen vermoeden hoe heerlijk dit zou zijn! Ik ging naar een les pilates in Rotterdam bij Springvloed Fysio, en ik was gelijk verkocht.

Volg een les pilates in Rotterdam en geniet van de voordelen

Op het gebied van pilates in Rotterdam wordt heel veel aangeboden, maar helaas is de kwaliteit van de lessen niet altijd even goed. Daarom kan ik iedereen aanraden om pilates in Rotterdam te doen bij Springvloed. Hier weet je zeker dat je een goede begeleider krijgt. En alleen dan kun je genieten van alle voordelen die bij deze sport komen kijken:

  • Goede training voor spieren
  • Spieren worden lang en slank
  • Verbetert je uithoudingsvermogen
  • Verbetert je houding

De oefeningen zijn bedacht door Joseph Pilates. Het gaat om vloeiende oefeningen die vaak op de mat worden gedaan, om je lange en slanke spieren te trainen. Er zijn veel dansers die hiermee bezig zijn en ook zijn deze sportieve oefeningen populair bij veel beroemdheden. Het is heel fijn om te doen voor je spieren, maar daarnaast moet je je tijdens een les pilates ook heel goed concentreren, wat echt zorgt voor geestelijke ontspanning. Mocht je veel last hebben van sportblessures, ook in dat geval is het verstandig om je eens op te geven voor een les pilates in Rotterdam. Je zult zien dat het geen blessuregevoelige sport is, en dat is voor veel mensen ook een fijne geruststelling. Daarbij is het ook heel makkelijk om deze oefeningen eens thuis te doen. Je hebt niet veel ruimte nodig. Dus geef je snel op voor een pilates les bij Springvloed, en laat je inspireren.

Gun jezelf een gezonder leven

Ga naar de site van Springvloed Fysio, om hun aanbod te bekijken. Zij kunnen je natuurlijk van dienst zijn als je een goede fysiotherapeut zoekt. Mocht je een klacht hebben, of last hebben iets, dan is het zeker verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen. Je kunt niet vroeg genoeg zijn en om erger te voorkomen is het slim om snel contact te zoeken met deze professionele fysiotherapeuten. Het zijn echt vakmensen die veel verstand van zaken hebben en je zo snel mogelijk van je klacht af helpen. Ook voor mindfulness of personal training kun je hier terecht, dus gun jezelf deze privileges voor een betere gezondheid!