Op zoek naar een kinderkapsalon in Amsterdam

Home / Mens en Gezondheid / Op zoek naar een kinderkapsalon in Amsterdam

Mijn vriendin en ik hebben twee kinderen van 7 en 5 jaar oud. Het zijn twee lieve meiden en we zijn erg blij met deze meiden in ons leven. De meiden doen het goed op school en hebben veel verschillende vriendinnen in de klas en in de buurt. De meiden zijn compleet anders en dat kan je in veel dingen terugzien. De oudste is erg stoer, houdt van sporten en is nergens voor bang. Ze durft vaak meer dingen te doen dan de jongens in haar klas. Ze geeft echter ook veel om mensen en is erg verzorgend. Ze is veel aan het rennen en heeft vaak een bezweet gezicht. Het jongste meisje lijkt niet in haar gedrag op haar zus. Ze speelt graag met haar poppen en speelt het liefste dat ze een prinsesje is. Ze is erg slim, maar ook vaak erg eigenwijs. Ondanks hun verschillen kunnen de meiden goed met elkaar opschieten. Ze hebben wel eens ruzie, maar het grootste gedeelte van de tijd gaat het goed tussen de meiden. De meiden hebben door hun persoonlijkheid ook verschillende smaken in kleding en willen graag andere kapsels. Vroeger knipten mijn vriendin de meiden zelf en toen vonden we dat de beste keuze. Ik zou niet weten hoe ik de meiden moet knippen en ben daarom blij dat mijn vriendin het altijd gedaan heeft. Maar nu de meiden wat ouder zijn brengen we ze liever naar een kinderkapsalon in Amsterdam. Vooral de oudste is geen klein kind meer en wil steeds meer zelf bepalen. Een aantal van haar vriendinnen gaan ook naar een kinderkapsalon in Amsterdam en daarom wilde zij ook. Mijn vriendin en ik vonden dat geen probleem, misschien was het tijd dat de meiden naar een kinderkapsalon in Amsterdam zouden gaan.

De meiden naar een kinderkapsalon in Amsterdam brengen

Toen ik tegen onze oudste dochter zei dat we haar naar een kinderkapsalon in Amsterdam zouden brengen, toen wilde onze jongste dochter ook mee. Online zochten we naar een kinderkapsalon in Amsterdam en vonden toen de website van Wendy’s kinderkapsalon. De website wendys-kinderkapsalon.nl zag er erg leuk uit en dit was precies waar we op zoek naar waren. Een kapper die speciaal kinderen knipt, waar de kinderen zich op hun gemak voelen en zich niet hoeven te vervelen tijdens het wachten. Op de website lazen we dat deze kapper allemaal speciale dingen voor de kinderen organiseert en dat je hier ook verjaardagsfeestjes kan vieren. We belden het nummer dat we op de website zagen om een afspraak te maken. We maakten een afspraak voor de volgende dag, zodat de meiden na school heen konden gaan. De volgende dag reed ik direct na school met de meiden naar de kinderkapsalon in Amsterdam. De kapster was erg vriendelijk en ging erg leuk om met de meiden. De oudste werd eerst geknipt en ondertussen kon de jongste spelen met speelgoed. We lieten de kapster de coupe uitkiezen samen met mijn dochter, hierna werd onze jongste dochter ook geknipt.

Een leuke kapsalon

De meiden waren erg blij met hun nieuwe coupe en het zag er beter uit dan wanneer mijn vriendin ze knipte. Zij deed haar best, maar is natuurlijk geen echter kapster. De twee meiden zeiden dat ze de volgende keer weer naar deze kinderkapsalon in Amsterdam willen gaan, mijn vriendin en ik vinden dat een goed idee. Voor kinderen kunnen wij Wendy’s kinderkapsalon in Amsterdam aanraden.

  • Kapper speciaal voor kinderen
  • Speelgoed voor wachtende kinderen
  • Organiseren ook feestjes
  • Onze meiden zijn blij met nieuwe coupe