Online kruiden bestellen?

Home / Mens en Gezondheid / Online kruiden bestellen?

Online kruiden bestellen?Bent u kok of heeft u een horecaonderneming? In iedere keuken komen kruiden te pas. Deze kunt u bij de Gerdeneer online bestellen op degerdeneer.nl. Houtduiffilet, ossenhaas, rib-eye of een stukje ree, het maakt niet uit. Vleesgerechten zijn ontzettend lekker en hebben vaak al een heel eigen smaak. Echter is uw gerecht pas helemaal af als het bereid is met de juiste kruiden. Dit geldt trouwens ook voor groenten. Broccoli met een beetje nootmuskaat is toch een stuk lekkerder dan zonder? Rozemarijn over de gebakken aardappels tillen uw aardappels toch even naar een net iets hoger niveau. En een lekker stukje zalm is pas helemaal af met een beetje dille. U kunt uw kruiden online bestellen bij de Gerdeneer. In dit artikel zal wat verteld worden over de Gerdeneer, wat ze zoal aanbieden en hoe online kruiden bestellen precies werkt. Tenslotte wordt er het een en ander verteld over het langskomen bij de Gerdeneer, wat ook een optie is.

Online kruiden bestellen bij de Gerdeneer

Online kruiden bestellen is het gemakkelijkst bij de Gerdeneer. De Gerdeneer is gevestigd in Venlo, Limburg. De Gerdeneer kweekt dagelijks haar eigen kruiden. Dit betekent dat u als consument bent gegarandeerd van verse kruiden. Al jarenlang verkoopt de Gerdeneer verse kruiden aan horecaondernemers die online kruiden bestellen. Dit ziet u ook terug in de werkwijze van de Gerdeneer. Als u online kruiden wilt bestellen dan kunt u het contactformulier invullen. Deze kunt u vinden als u de button ‘contact’ aanklikt. U geeft aan welke kruiden u wenst. Deze worden vervolgens voor u geplukt bij de Gerdeneer, verser kan dus niet. Hierbij vult u uiteraard ook het adres in waar de kruiden naartoe verzonden mogen worden. Afhankelijk daarvan kiezen Marcel en Yvonne Janssen van de Gerdeneer een passende leverancier. De Gerdeneer werkt alleen samen met gespecialiseerde leveranciers. Mocht u vragen hebben over de kruiden, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de Gerdeneer. Het telefoonnummer staat vermeld op de website. Op de website kun je vinden welke kruiden je online kunt bestellen. De Gerdeneer verkoopt online meerdere producten:

  • keukenkruiden
  • bladgewassen
  • appelcider
  • appelsap
  • kruidenbloemen
  • eetbare bloemen

Langskomen bij de Gerdeneer

U kunt altijd langskomen bij de Gerdeneer op locatie. Niet alleen als u specifieke vragen heeft, maar ook als u eens wilt zien hoe het allemaal verloopt in een kruidenkwekerij. De  Gerdeneer haalt veel voldoening uit het werk. Al helemaal als horecaondernemers langs willen komen op locatie. Uiteraard kunt u dan ook wat kruiden meenemen, maar online kruiden bestellen is ook erg gemakkelijk. Venlo ligt ten oosten van Eindhoven en ten noordoosten van Roermond. Als u langskomt bij de Gerdeneer zult u zien hoeveel kruiden er verbouwd worden. Hierbij kut u denken aan salie, dille, rucola, bonenkruid, kervel, drakentong, landkers, thijm, rozemarijn en nog veel meer. Daarnaast worden ook de volgende bloemen verbouwd: daslookbloemen, basilicumbloemen, korianderbloemen en lavendelbloemen. Wilt u online uw kruiden bestellen? Bezoek dan de website om het contactformulier in te vullen. Wilt u langskomen in de kruidenkwekerij? Dan kunt u het beste even bellen met het telefoonnummer dat op de site vermeld is, om een afspraak te maken.