Maak een afspraak met ons schoonheidssalon in Dronten!

Home / Mens en Gezondheid / Maak een afspraak met ons schoonheidssalon in Dronten!

Wilt u een keer lekker verwend worden? Kom dan een keer een afspraak maken met de mensen van ons schoonheidssalon in Dronten. Hier werken onze medewerkers hard om u precies die verzorging te geven waar u behoefte aan heeft. Wij werken uitsluitend op afspraak dus u hoeft niet bang te zijn dat u lang moet wachten voordat wij u kunnen helpen. Wij bieden u de juiste producten om uw huid goed te verzorgen. Wij werken nauw samen met de grote merken zodat u altijd het beste krijgt wat er op dat moment op de markt beschikbaar is. Zo werken wij met het Franse topmerk Maria Galland, een merk dat er prat op gaat ‘schoonheid op maat’ te bieden. Wanneer u deze producten een keer probeert, zult u meteen moeten toegeven dat dit inderdaad het geval is. Uw huid voelt vele malen soepeler aan dankzij de producten van dit merk en uw geeft uw huid tegelijkertijd de voeding die het nodig heeft om langer gezond te blijven. Wij willen u daarom van harte uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Alle medewerkers van onze salon staan voor u klaar om u een heerlijke behandeling te verzorgen. Mocht u daarom momenteel graag een afspraak met ons willen inplannen, dan kunt u altijd even contact opnemen met ons schoonheidssalon in Dronten. Wij zullen dan meteen een afspraak met u inplannen. Zoals gezegd werken wij enkel op afspraak dus het is verstandig om even contact met ons op te nemen. Zo kunt u meteen te horen krijgen wanneer u langs kunt komen in ons schoonheidssalon in Dronten. Wij hopen u snel een keer te mogen ontvangen in onze geavanceerde salon. Hier kunt u namelijk heel veel soorten behandelingen ondergaan.

Geniet van vele soorten behandelingen in ons schoonheidssalon in Dronten

Wilt u graag een keer een goede gezichtsbehandeling ondergaan? Dan bent u van harte welkom om een keer een afspraak in te plannen in ons schoonheidssalon in Dronten. Wij werken hier met producten van Maria Galland en u zult ervaren dat dit een verademing is voor uw huid. U kunt bij ons namelijk een verwarmend mineralenmasker aangeboden krijgen. Dit zelfverwarmende masker bestaat uit mineralen die uw huid grondig en diep zullen reinigen. U kunt dit masker in drie varianten krijgen; als intensieve hydratatie, als reguliere behandeling van een onzuivere huis en als effectieve anti-aging. Met dit masker worden de afzonderlijke problemen binnen iedere huidzone aangepakt, maar ook zorgt het voor een fantastischt liftingseffect. Wij hopen daarom ook dat u voor dit masker wilt komen kiezen want de ervaringen met dit product zijn zonder uitzondering allemaal heel erg positief. Meer informatie over de producten die wij gebruiken, kunt u vinden op onze site. Kijk daarom snel even op onze site Aphrodite.nl. Hier kunt u ook zien dat wij u niet alleen kunnen ontvangen in ons schoonheidssalon in Dronten, maar dat wij ook vele andere diensten kunnen leveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke massage? Het is allemaal mogelijk in ons schoonheidssalon in Dronten. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen verwelkomen voor een dagje heerlijk genieten in onze accomodatie.

Plan vandaag nog een dagje heerlijk genieten in

Wilt u binnenkort graag een keer langskomen in ons schoonheidssalon in Dronten? Maak dan snel even een afspraak met ons voor:

  • een heerlijke behandeling in ons schoonheidssalon
  • een arrangement in onze sauna
  • een arrangement in onze zonnestudio

Wij hopen u snel een keer te mogen ontvangen.

Lees meer…