Kom tot rust tijdens een Thaise yoga massage

Home / Mens en Gezondheid / Kom tot rust tijdens een Thaise yoga massage

Wanneer u een druk leven lijdt, is het bij tijd en wijle heerlijk om een keer heerlijk tot rust te komen tijdens een Thaise yoga massage. Deze Thaise yoga massage wordt in de volksmond wel eens gekscherend de ‘lazy people yoga’ genoemd omdat u er namelijk alleen maar voor hoeft te liggen en de therapeut doet vervolgens al het werk. Dat wil echter niet zeggen dat er helemaal niks gebeurt op het moment dat u een Thaise yoga massage ondergaat. Wij zullen u namelijk in allerlei houdingen leggen en u vervolgens masseren. Dat heeft als gevolg dat de bloedsomloop heel goed gestimuleerd wordt en daar kunt u heel veel baat bij hebben. Wij nodigen u uit om een keer te komen genieten van een heerlijke Thaise yoga massage en u zult zich na afloop als herboren voelen. Wij kunnen u al op heel korte termijn behandelen en wij hopen dan ook dat u zich snel een keer bij ons wilt komen melden om te genieten van alles wat wij u te bieden hebben. Onze Thaise yoga massage is beïnvloed door de Ayurvedische yoga en heeft ook elementen van de Chinese acupressuur tot zich genomen. Dit alles heeft geleid tot een behandelwijze die uitermate efficiënt is tegen alles wat u maar kunt bedenken. Heeft u veel last van stress? Dan is deze behandeling uitermate geschikt voor u. Wij laten niet alleen uw lichaam helemaal tot rust komen, wij zorgen er ook graag voor dat uw geest weer kalmeert. Hierdoor zult u merken dat u veel stabieler kunt gaan leven en dat u zich niet meer zo snel van de wijs laat brengen door emoties die van korte duur zijn. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen ontvangen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen.

Onze Thaise yoga massage helpt goed tegen pijnklachten

Er zijn in Nederland heel veel mensen die last hebben van pijnklachten die maar niet over willen gaan. Dat is heel erg vervelend, maar het wil niet zeggen dat er ook daadwerkelijk geen remedie is tegen deze klachten. Wij nodigen u uit om een keer een Thaise yoga massage bij ons te boeken. Wij zullen u tijdens de Thaise yoga massage begeleiden en u helpen om in een rustige meditatieve sfeer te komen. In deze toestand zullen wij allerlei oefeningen met u doen waardoor u heel eenvoudig tot rust komt. U zult merken dat uw lichaam veel spanning los kan laten en dat dat ook zijn invloed heeft op uw geest. Wij nodigen u ook van harte uit om een keer een Thaise yoga massage bij ons te komen ondergaan wanneer u last heeft van buikklachten. Wij hebben heel veel mensen onder behandeling die dezelfde klachten hebben en die heel veel baat hebben bij onze Thaise yoga massage. Hetzelfde geldt voor vrouwen die veel last hebben van menstruatieklachten. Ook tegen hen zouden wij willen zeggen; kom een keer langs om een afspraak met ons in te plannen. Wij helpen u namelijk graag om uw klachten te verminderen en wij zijn er zeker van dat dit dankzij onze massage verwezenlijkt moet kunnen worden.

U zult al heel snel beter voelen

Wanneer u besluit om gebruik te komen maken van onze massages, zult u merken dat u zich al heel snel veel beter zult voelen. Onze therapieën werken tegen vele klachten, waaronder:

  • een niet optimale bloedcirculatie
  • het hebben van te weinig energie
  • een niet optimaal functionerend immuunsysteem

Wij hopen dat wij u snel een keer zouden mogen helpen. Wij helpen u namelijk graag. Lees meer…