Kapsalon in Leiden gezocht 

Home / Mens en Gezondheid / Kapsalon in Leiden gezocht 

Vorige week ging een van mijn beste vrienden trouwen. We kennen elkaar al sinds de basisschool en zijn sindsdien al vrienden. Veel van mijn oude vrienden van die tijd zie ik niet zo vaak meer, maar ik zie hem nog regelmatig. Een paar maanden geleden kreeg ik een uitnodiging voor zijn bruiloft. Hij is al vijf jaar samen met zijn vriendin en ik ken haar ook goed. Een leuke meid en ze passen goed bij elkaar. Hij kon altijd erg goed studeren en heeft nu ook een goede baan. Voor hun bruiloft wilden ze graag een chic feest met alles erop en eraan. Ze hadden niet veel mensen uitgenodigd, dus ik voelde mij vereerd met de uitnodiging. Maar ze gaven wel nadrukkelijk aan dat het hele feest erg luxe zou worden. Ze hadden als locatie een mooie kasteel in Frankrijk uitgekozen en hadden nadrukkelijk vermeld dat je als man in pak moest komen. De laatste keer dat ik een pak aan heb gehad was jaren geleden. Voor mijn baan hoef ik nooit een pak aan en kan ik opdagen in een t-shirt. In mijn vrije tijd heb ik ook altijd kleding aan die gemakkelijk zit. Ik weet dat hij het fijn vindt om er netjes uit te zien, hij draagt niet alleen op werk een pak, maar ziet er in zijn vrije tijd ook altijd erg verzorgt uit. Het zou een beetje onwennig worden, maar voor zijn bruiloft vond ik het geen probleem om een pak te dragen. Ik had een mooi pak met mijn vriendin uitgezocht, maar ze vond dat ik ook naar een kapsalon in Leiden moest gaan om geknipt te worden. Ik liet mij al jaren knippen door een vriend en was al die tijd niet meer naar een kapsalon in Leiden gegaan. Maar zij vond dat ik ook netjes geknipt moest worden voor de bruiloft. Ik wilde het wel proberen om het verschil te zien, dus ik ging opzoek naar een kapsalon in Leiden.

House of Graces is een goede kapsalon in Leiden

Mijn vriendin vertelde me dat voor een kapsalon in Leiden houseofgraces.nl een goede keuze zou zijn. Het leek haar een goed idee om een dag voor de bruiloft een afspraak te maken, zodat ik er netjes uit zou zien tijdens het feest. Ik maakte een afspraak voor vrijdag bij deze kapsalon in Leiden en besloot om mij te laten knippen en scheren. Ik had mij nog nooit laten scheren, maar ik wilde dit wel een uitproberen. Toen ik aankwam bij House of Graces moest ik een aantal minuten wachten en daarna gingen ze al aan de slag. Mijn haar is erg dun en ze stelde een coupe voor die bij mijn haar zou passen. Het was net iets anders dan ik normaal zou doen. Ze namen hun tijd om mij te knippen en het zag er erg netjes uit. Hierna begonnen ze met het scheren. Ik werd eerst ingezeept en er werd een warme handdoek op mijn gezicht gelegd. Daarna werd ik geschoren en legden ze weer een warme handdoek op mijn gezicht. Achteraf gebruikten ze een aftershave en een cologne. Ik denk dat ik jaren niet meer zo glad was geschoren.

House of Graces is een goede kapsalon

Ik was van te voren aan het twijfelen, maar naar een kapsalon in Leiden gaan was een goede keuze. Ik was erg blij met het knippen en scheren bij House of Graces.

Zoek je een kapsalon in Leiden, dan is House of Graces een goede keuze

  • Ze besteden veel aandacht aan het knippen en scheren
  • Je ziet dat het professionals zijn
  • Ik was nog nooit zo glad geschoren
  • Ik kreeg van diverse mensen complimenten over mijn coupe