Janssen uit Venlo: een hele goede osteopaat

Home / Mens en Gezondheid / Janssen uit Venlo: een hele goede osteopaat

Janssen uit Venlo: een hele goede osteopaatAls je pijn hebt, ga je naar een dokter. Maar lang niet alle klachten kunnen worden opgelost. De medische wetenschap kan ontzettend veel, maar nog lang niet alles. Ze weten nog niet alles, waardoor sommigen ook na vele bezoeken aan artsen met pijn blijven rondlopen. En dat is heel vervelend. Gelukkig zijn er alternatieven, zo heb ik bijvoorbeeld kennisgemaakt met Janssen in Venlo. Matthieu Janssen uit Venlo is een osteopaat en dat betekent eigenlijk dat hij zich met een alternatieve geneeswijze richt op het hele lichaam. Janssen in Venlo vindt dat het hele lichaam vrij moet kunnen bewegen en als dat niet zo is, worden de knelpunten aangepakt. Het weefsel moet soepel zijn, anders kun je last krijgen van allerlei symptomen. Ik had daar eerst helemaal niet aan gedacht. Ik had namelijk al een hele tijd veel last van mijn nek en schouder en ik had geen idee waar dat door kwam. Het straalde door naar mijn hoofd, waardoor ik ook veel last had van hoofdpijn. Ze hebben in het ziekenhuis alles onderzocht, maar konden niks ontdekken waar de hoofdpijn vandaan zou moeten komen. Dat was heel lastig, want als je niet weet wat de oorzaak is, is het ook heel moeilijk om iets aan te pakken. Daarom ben ik zo dankbaar dat ik Matthieu Janssen uit Venlo heb gevonden, want hij heeft me echt geholpen.

Ontdek wat Matthieu Janssen uit Venlo allemaal te bieden heeft

Na het horen van mijn verhaal, kreeg ik van een kennis de tip om eens contact te zoeken met Matthieu Janssen. Venlo is de stad waar ik woon, dus het was voor mij heel makkelijk om er langs te gaan. Maar ik ben eerst naar de site osteopaatvenlo.nl gegaan om te kijken wie hij is en wat hij doet. Heb je ook last van een klacht waar de artsen geen oorzaak en oplossing voor kunnen vinden? Dan zou ik het zeker ook aanraden om naar de site van Matthieu Janssen uit Venlo te gaan. Lees je in en ontdek wat deze osteopaat allemaal te bieden heeft. Je kunt het in ieder geval uitproberen, dat heb ik ook gedaan. Het kan geen kwaad en het maakt ook eigenlijk niet uit wat voor klacht je hebt. Je kunt altijd contact opnemen en even overleggen, het is een osteopaat die je van zeer vakkundig advies kan voorzien.

Van welke klachten wil jij af?

Toen ik niet van mijn nekklachten af kwam, besloot ik het avontuur aan te gaan en een afspraak te maken met Matthieu Janssen uit Venlo. En ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan. We hadden een heel goed gesprek en toen is hij aan de slag gegaan. Het voelde als een ware opluchting, na de behandeling voelde ik me een stuk lichter. Ik kan dan ook uit eigen ervaring zeggen dat het echt heeft geholpen, ik heb lang niet zo veel last meer van mijn nek als eerst. En de belangrijkste ontdekking was voor mij eigenlijk dat stress de oorzaak was. Ik had dat zelf niet zo in de gaten, maar na goede gesprekken met Matthieu Janssen uit Venlo is dat wel de conclusie die ik heb getrokken. Zo kon ik mijn leven anders indelen en ervoor zorgen dat ik veel minder last heb. Daar ben ik deze osteopaat eeuwig dankbaar voor. Je kunt bij Janssen terecht met de meest uiteenlopende klachten, zoals:

  • Zwangerschapsklachten
  • Gewrichtsklachten
  • Chronische klachten
  • Buikklachten

Ga naar de website en lees hier meer over wat hij zou kunnen betekenen voor jou. Neem contact op en maak een afspraak, voor een beter en vrijer leven.