Is een Botox behandeling iets voor u?

Home / Mens en Gezondheid / Is een Botox behandeling iets voor u?

Een mens probeert de veroudering op allerlei manieren tegen te gaan. Door gezond te eten en regelmatig te sporten komt u al een heel eind. Maar de genen spelen ook een belangrijke rol. Sommige mensen houden nu eenmaal meer vet vast, worden kaal of krijgen op vroege leeftijd al behoorlijk wat rimpels. Er zijn ook externe oorzaken die dit proces kunnen versnellen zoals overmatig gebruik van alcohol en roken. Tegenwoordig kunt u zich door een arts onder handen laten nemen als u die rimpels op uw kin, de rimpels op uw voorhoofd of de zwembandjes van uw buik meer dan zat bent. In onze kliniek kunt u bijvoorbeeld een Botox behandeling laten doen. Een Botox behandeling wordt afhankelijk van het doeleinde en uw zorgpolis soms wel en soms niet vergoed. Maar ook al wordt de Botox behandeling niet vergoed, bij ons bent u nooit een dief van de portemonnee. U krijgt bij het AmstelZijde Kliniek te maken met een ervaren arts die meer dan 15 jaar cosmetische ingrepen heeft verricht. Natuurlijk gaan we eerst met u in gesprek. Misschien is het simpelweg helemaal niet nodig om een Botox behandeling te doen en volstaan fillers of een laserbehandeling ook prima. We willen u daarom persoonlijk voorzien van deskundig advies want daar hebt u uiteindelijk het meeste profijt van.

Een Botox behandeling duurt slechts enkele minuten

Hebt u een Botox behandeling bij onze kliniek gehad? Dan stellen we het erg op prijs als u een recensie achter wilt laten op onze website. Ook als u nog graag even de kat uit de boom wilt kijken kunnen deze recensies u misschien over de streep trekken. En uiteraard kunt u direct via de website uw wensen aan ons doorgeven. Vul het online contactformulier in en stuur het op zodat we u kunnen inplannen voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u tevens met onze secretaresse bellen om een afspraak te maken. Maar waar wordt een Botox behandeling zoal voor ingezet? In grote lijnen is het wellicht wel bij u bekend dat het gebruikt wordt om uw gezicht als het ware te liften. Rimpels en kraaienpootjes verdwijnen na enkele dagen als sneeuw voor de zon en u zult er op een natuurlijke, dus niet plastische, manier vele jaren jonger uitzien. Maar wist u dat de Botox behandeling ook kan worden ingezet bij mensen met ernstige migraine en spanningshoofdpijnen? Daarnaast kan het baten bij mensen die overmatig zweten. De belangrijkste gebieden in het gezicht die tijdens een Botox behandeling worden aangepakt zijn:

  • Wenkbrauwen,
  • De neus,
  • De kin,
  • Uw voorhoofd,
  • De mondhoeken,
  • En het gebied rond uw ogen.

En na 10 dagen hebt u een optimaal resultaat

Tijdens een eerste gesprek wordt er direct gekeken welk behandeling optimaal is voor het gewenste resultaat. Als u niet alleen uw gezicht wilt aanpakken dan bent u wederom bij ons aan het juiste effect. Want we pakken ook heel andere delen van uw lichaam aan zoals uw decolleté, buik en benen. Na een Botox behandeling merkt u na 3 à 4 dagen al behoorlijk wat resultaat en het is na 10 dagen volledig bereikt. We maken na de behandeling een controleafspraak en als u tevreden bent dan hopen we u na enkele maanden weer te zien. Want het is na gemiddeld 4 maanden uitgewerkt. De één komt na 3 maanden al terug, de ander na een half jaar. Dat is geheel aan u om te bepalen. Dus meldt u aan voor een gratis consult en blijf onze website volgen want daar vindt u in onze blogs interessante verhalen over de nieuwste behandelmethodes.