Ik kan uw coach in Purmerend zijn

Home / Mens en Gezondheid / Ik kan uw coach in Purmerend zijn

Heeft u onlangs iets zwaars meegemaakt en weet u niet helemaal meer hoe u uw leven weer op de rit moet krijgen? Dan wil ik u graag helpen. Ik ben namelijk een coach in Purmerend en ik kan u waarschijnlijk veel handvaten aanreiken om weer grip te krijgen op uw leven. Wilt u daarom graag een keer meer over mijn mogelijkheden te weten komen, dan raad ik u aan om deze tekst even door te nemen. Ik wil u hierin namelijk vertellen wat u allemaal van mij als coach in Purmerend zou mogen verwachten. Ik kan u helpen met allerlei soorten problematiek. Het kan hier bijvoorbeeld gaan over het omgaan met stress, maar ook kan ik helpen met het verwerken van een (plotseling) overlijden van een dierbare. Ik zal als coach in Purmerend u een uitnodiging sturen zodat wij een keer kunnen kennismaken. Tijdens dit eerste geheel vrijblijvende gesprek, zal ik met u in gesprek gaan over de aard van uw klachten. Ook zal ik kijken wat ik op dat moment voor u kan doen. Mocht u besluiten om met mij als coach in Purmerend te gaan werken, dan zullen wij kijken wat uw persoonlijk doelen zijn en wat u graag zou willen bereiken. Ik merk dat veel mensen hier graag begeleiding bij willen en vandaar dat ik hen dit als coach in Purmerend zal bieden. Samen met u zal ik kijken wat er allemaal mogelijk is en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat uw leven weer wat eenvoudiger wordt. Ik nodig u daarom uit om een keer contact met mij als coach in Purmerend op te nemen zodat wij samen kunnen kijken wat wij allemaal voor u kunnen doen. Het gaat hier over uw welzijn en dat is een groot goed. Ik zal aan de hand van verschillende methoden en technieken proberen om u weer van uw klachten af te helpen.

Wat mag u verwachten van mij als coach in Purmerend?

Wanneer u besluit om gebruik te komen maken van mijn diensten als coach in Purmerend, dan mag u ervan uitgaan dat u de begeleiding krijgt die u nodig heeft. Heeft u net iemand verloren, dan zult u zien dat ik u goed door de vijf fases van rouw kan helpen. Als coach in Purmerend kan ik de verschillende fases herkennen en ik kan u per fase als coach in Purmerend bieden wat u nodig heeft. Soms is dit een luisterend oor, maar soms geef ik u ook heel praktische adviezen over wat u het beste kunt doen om met de woede, het verdriet of de machteloosheid die u op dat moment voelt, om te leren gaan. Ik zal dat doen aan de hand van oefeningen of aan de hand van gesprekken. Het is maar net waar u zich het beste bij voelt. Mocht u graag een keer met mij als coach in Purmerend een afspraak willen inplannen om kennis te komen maken, dan kan dat natuurlijk altijd. Kijk even op mijn site HildevanVeggelcoaching.nl. Hier kunt u precies lezen wat ik allemaal voor u kan betekenen.

Ik bied u de steun die u nodig heeft

Samen met u zal ik kijken naar hoe ik uw klachten en of uw probleem het beste kan oplossen. U staat daarbij helemaal centraal en samen zullen we kijken wat u nodig heeft. U kunt mij als coach in Purmerend dus inschakelen voor:

  • het verwerken van een overlijden van een dierbare
  • het leren omgaan met spanningen en stress
  • het verkrijgen van meer inzicht in uw eigen doen en laten

Ik hoop u snel een keer te mogen spreken.

Lees meer…