Hypnose leren, waarom ook niet

Home / Mens en Gezondheid / Hypnose leren, waarom ook niet

Hypnose heeft iets magisch. Voor veel mensen klinkt het absurd of als een fabeltje. Toch is hypnotherapie in deze moderne tijden de normaalste zaak van de wereld. Het is de ideale manier om mensen in hun onderbewustzijn aan te spreken. Keer op keer hebben wetenschapers zoals neurologen aangetoond dat dankzij hypnose te leren, u een stuk relaxter door het leven kunt. Niet alleen kan een gerenommeerde therapeut u onder hypnose brengen om kwade gedachten zoals trauma’s weg te nemen of te verzachten, hij kan u tevens hypnose leren. Want gaat u maar hypnose leren, dan kunt u namelijk nadien uzelf onder hypnose brengen. Weliswaar niet zo diep als een hypnotiseur dat kan, maar wel zodanig dat u eventuele terugkeer van klachten preventief kunt voorkomen. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u hier graag iets meer over weten? Kijk dan even op onze website: hypnose-praktijk.nl. U zult er vele succesverhalen kunnen lezen van mensen die in het verleden hypnose hebben ervaren en hebben geleerd van onze professionele hypnotiseurs. Een cursus is helemaal niet zo duur en een ander groot voordeel is het feit dat u niet erg veel behandelingen nodig hebt. Sterker nog, iemand met zware klachten zal al na een hypnosebeurt verschil merken. Een totaal van slechts 3 sessies kan al genoeg zijn om weer een stuk vrolijker door het leven te gaan. En is dat nou niet precies waar u naar op zoek bent?

Wilt u hypnose leren? Kijk dan op onze website

Ook al hebt u deze drie sessies gehad, toch kan het zo zijn dat er iets mist in uw leven. U wilt misschien meer, bijvoorbeeld voorkomen dat het terug komt. Of u wilt uw familieleden en vrienden kunnen helpen. Iemand zomaar zonder voorkennis onder hypnose brengen kan redelijk gevaarlijk zijn. Dat moet u niet doen. Maar u kunt bij ons aldus hypnose leren en daardoor kunt u in ieder geval uw eigen kwelgeesten aanpakken. Wat hebben we zoal voor u in petto als u graag hypnose wilt leren?

  • U krijgt in ieder geval steevast te maken met gediplomeerde hypnotiseurs die jarenlang ervaring hebben met hypnotiseren. En ook niet onbelangrijk: ze werken allen unaniem met elkaar samen. Dat vindt u bij geen enkel andere centrum in de Benelux en misschien zelfs wel in heel Europa terug.
  • Met maar liefst 7 bevestigingen in Nederland en tevens vele vestigingen in België is er altijd wel een locatie in de buurt waar u hypnose kunt leren.
  • En u bent geen dief van de portemonnee. En dat is maar goed ook want niet elke zorgverzekeraar vergoedt deze kosten. Toch zal het u minder kosten dan wanneer u geestelijke verzorging nodig hebt die wel vergoed wordt: u hoeft immers geen eigen risico meer te betalen.

Uiteraard kunnen we u op alle mogelijke manieren van dienst zijn

Hypnose leren is dus erg nuttig, ook als u al een behandeling door ons team hebt gehad. Zeker grote en lang onverwerkte trauma’s kunnen terugkeren in uw gedachten. U gaat het herbeleven en u wordt er depressief van of krijgt andere klachten. Mensen denken dat ze er de rest van hun leven mee moeten rondlopen. Maar niets is minder waar. Wij doen de geestelijke gezondheidszorg niet af, maar als u al van alles hebt geprobeerd of mensen kent die goede ervaringen hebben gehad met hypnose, dan hopen we dat u eens contact met ons opneemt. Mail of bel ons en schets een beeld van uw problematiek. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op zodat u een afspraak in kunt plannen en de hypnose kunt aanleren. Bekijk snel de website van de Hypnose Praktijk.