Hier kunt u het beste een gehoorapparaat kopen

Home / Mens en Gezondheid / Hier kunt u het beste een gehoorapparaat kopen

Vorig jaar ben ik negentig geworden en ik merkte dat ik sinds die dag steeds minder ben gaan horen. Dat is natuurlijk niet helemaal verwonderlijk op mijn leeftijd, maar ik had het idee dat ik de geluiden wel hoorde, maar dat ik ze niet meer goed kon verwerken. Dat was een vorm van doofheid die ik niet goed kende en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken of ik misschien ook ergens een test zou kunnen gaan doen om te zien of ik misschien ook een speciaal gehoorapparaat kopen kon voor mijn aandoening. Ik ben eens bij mij in de buurt gaan kijken of ik hier iets kon vinden wanneer het ging over het testen van mijn gehoor en zo kwam ik terecht op de site van Minervahoortechniek.nl. Deze site bood mij heel erg veel interessante informatie en vandaar dat ik maar eens even bij deze mensen langs ben gegaan. Ik heb hen gevraagd of ik misschien een gehoorapparaat kopen moest, en zij antwoorden mij dat dit misschien een goede oplossing kon zijn voor mijn problemen. Ze wilden echter wel graag eerst even een test met mij doen om te kijken wat er aan mijn gehoor scheelde. Vandaar dat ik een piepjestest heb gedaan en ik een opname met allerlei woorden moest aanhoren. Die woorden moest ik nazeggen en toen bleek al heel snel dat ik daar niets van bakte. Ik hoorde de geluiden wel, maar ik ze kwamen te snel binnen. Ik moest dus, zo werd mij verteld, een gehoorapparaat kopen dat ervoor zorgde dat de woorden een beetje vertraagd werden. Dat konden zij mij heel erg goed leveren en vandaar dat ik hier dus een dergelijk gehoorapparaat kopen ging. Deze gebruik ik nu al een tijdje en dat bevalt mij heel erg goed.

Ik kwam een gehoorapparaat kopen en kreeg het geld van mijn verzekering terug

Het fijne aan een gehoorapparaat kopen bij Minervahoortechniek.nl is dat zij nauw samenwerken met mijn verzekering. Dat betekende dus dat ik zelf geen euro heb hoeven betalen voor het gehoorapparaat kopen en dat ik dus alles van mijn verzekering vergoed kreeg. Nog niet heel lang geleden ben ik nog een keer naar Minervahoortechniek.nl gegaan omdat ik merkte dat ik een langdurige piep in mijn oren had. Vandaar dat ik wederom een test ben gaan doen en uit die test bleek dat ik waarschijnlijk leed aan tinitus. Dat kan komen doordat ik vroeger heel veel aan lawaai ben blootgesteld en daar ondervind ik nu de gevolgen van. Gelukkig kon ik ook voor deze aandoening een heel goed gehoorapparaat kopen dat ook ingezet kon worden om mijn andere doofheid te verbeteren. Ik wilde hier dus graag een gehoorapparaat kopen dat beide kwaaltjes zou kunnen aanpakken en dat heb ik dus ook gedaan. Ik hoor momenteel veel meer en ik kan ook weer fatsoenlijk gesprekken volgen en houden. Mocht u willen weten of zij ook een oplossing hebben voor uw gehoorproblematiek, dan raad ik u aan even naar de site van MinervaHoortechniek.nl te komen surfen.

Test of u in de lage of in de hoge frequenties minder hoort

Het fijne aan het doen van een gehoortest bij MinervaHoorechniek.nl is dat u hier een heel duidelijk beeld krijgt van waar uw gehoorproblemen zich bevinden. Bij mij zat dat dus voornamelijk in het lage gebied. Kortom:

  • kom bij deze audicien in Rotterdam een gehoortest doen
  • bekijk welk gehoorapparaat u vervolgens kopen kunt
  • declareer de rekening bij uw verzekering

Kijk voor meer aanvullende informatie even op de site van MinervaHoortechniek.nl.