Help jezelf stoppen met roken door een e-sigaret te kopen

Home / Mens en Gezondheid / Help jezelf stoppen met roken door een e-sigaret te kopen

Als je al lange tijd rookt, dan is het uiteraard lastig om daar zo maar opeens mee te stoppen. Vaak zie je dat mensen alleen kunnen stoppen door een levensbedreigend evenement in hun leven. Ze worden dan als het ware zo intens wakker geschud, dat ze spontaan kunnen stoppen. Maar een dergelijke reset gebeurt alleen als je inderdaad een hartstilstand krijgt bijvoorbeeld. Maar als je nu wilt stoppen, dan kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Dat kan door via e-smokershop.nl een e-sigaret te kopen. Deze kun je dan als vervanging voor de tabakssigaret roken. Het idee is dat je door een e-sigaret te kopen niet direct in 1 keer helemaal stopt. Dat abrupte stoppen is heel moeilijk vol te houden, want je lichaam begint snel genoeg te verlangen naar een nieuwe sigaret. Deze verlangens uiten zich in stressgevoelens en deze stress kun je alleen temperen door een sigaret op te steken. Het is natuurlijk de nicotine, of het gebrek daaraan, dat je doet snakken naar een sigaret. Als je dus via een e-sigaret toch nog nicotine binnen krijgt, dan komt je lichaam veel minder in opstand. Daarnaast is het geen pleister of kauwgom. Dat betekent dat je nog altijd de handeling van roken verricht. Het is namelijk niet alleen maar een fysieke verslaving van het lichaam. Je geest kan er wat dat betreft ook wat van. Jarenlang heb je gewoontes gekweekt rondom het opsteken en roken van sigaretten. Denk aan een sigaretje bij de koffie of een wandeling in de late avond terwijl je buiten geniet van een sigaret. Deze associaties werken vaak buiten de fysieke verslaving om. Dat betekent dat je zin krijgt in een sigaret op het moment dat je een kop koffie voor je ziet staan. Als je dan een e-sigaret kunt roken, dan kun je zo’n gewoonte in stand houden en dat is uiteraard positief. Daardoor heb je minder snel een terugval en kun je het stopen met roken ook na het overwinnen van de ontwenningsverschijnselen blijven volhouden. Door een e-sigaret te kopen kun je jezelf dus helpen om te stoppen met roken en om het stoppen ook echt vol te houden. Daar komt bij dat een s-sigaret kopen veel goedkoper is dan een tabakssigaret kopen. Deze laatste is door de accijnzen natuurlijk extreem duur geworden. Een e-sigaret is wat de prijs betreft dan ook een betere keuze. Helemaal als je de e-sigaret gaat kopen via e-smokershop.nl.

Een e-sigaret kopen doe je voordelig online via e-smokershop.nl

Kijk snel eens op de site van e-smokershop, want daar zie je meteen wat je zoal kunt bestellen. Je kunt namelijk een e-sigaret kopen bij deze webwinkel, maar je kunt er ook terecht voor vele andere artikelen zoals: 

  • Glaasjes
  • Coils
  • E-liquid

Daarnaast kun je ook meteen hele sets kopen, zodat je meteen alles in huis hebt wat je nodig hebt om elektronisch te kunnen roken. 

Bestel alles wat je nodig hebt online

Als je een e-sigaret wilt kopen of iets anders, dan kun je dat allemaal online regelen. Alles wat je nodig hebt voeg je eenvoudig toe aan de winkelwagen.