Heeft u last van een zweepslag?

Home / Mens en Gezondheid / Heeft u last van een zweepslag?

Ik ben een fanatieke voetballer en ik en daarom ook vaak op het veld te vinden. Onlangs was ik met een paar vrienden aan het voetballen en wij moesten echt winnen want er stond veel op het spel. Wij hebben toen hard om hard gespeeld en dat heb ik ook flink in mijn kuiten gevoeld. Op een gegeven moment had ik het idee dat ik keihard met een zweep op mijn kuiten geslagen werd. Ik schreeuwde het uit en werd woedend op mijn medespeler maar toen ik bij zinnen kwam, heb ik gemerkt dat hij mij natuurlij helemaal niet met een zweep had kunnen slaan. Ik bleek een zweepslag op te hebben gelopen en zoals de naam zweepslag al zegt, voelt dit dus ook als een zweepslag. Ik ben daarom gaan kijken wat ik hier aan kon doen en ik heb toen een vriend van mij gevraagd die huisarts is. Hij vertelde dat een zweepslag ontstaat wanneer er veel druk op de kuitspieren uitgeoefend wordt. Ik kon dit helemaal beamen want ik was flink hard en zonder warming up gaan voetballen, dus ik had al snel in de gaten dat ik dus echt een zweepslag opgelopen had. Ik heb hem toen gevraagd wat ik moest doen en hij heeft toen gezegd dat ik een keer moest gaan kijken of ik een goede therapeut kon vinden die mijn zweepslag kon behandelen. Ik ben toen gaan kijken naar mogelijkheden en ik heb gezien dat wanneer ik naar de site hierhebikpijn.nl zou gaan, ik daar heel veel mogelijkheden zou kunnen vinden om iets aan mijn zweepslag te gaan doen. Wat ik heel handig vond aan deze site, is dat je hier ook heel veel informatie kunt vinden over een zweepslag. Ik ben daarom met veel interesse gaan lezen wat ik hier allemaal over een zweepslag kon vinden en ik heb toen al heel snel besloten dat ik hier graag therapie wilde gaan volgen. Ik kon namelijk via deze site iemand vinden die mij kon helpen om te herstellen van mijn zweepslag. Ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb en ik ben heel blij dat ik deze pagina gevonden heb want dankzij deze mensen kon ik effectief werken aan het herstel van mijn zweepslag. 

Ik kreeg goede oefeningen om mijn zweepslag te verhelpen 

Ik ben blij dat ik ben gaan kijken waar ik het beste geholpen kon worden nu ik een zweepslag had opgelopen want ik ben dus uiteindelijk op de site van hierhebikpijn.nl terechtgekomen en dankzij deze site kon ik de juiste stappen zetten om te herstellen van mijn zweepslag. Ik ben daarom blij dat ik met de juiste mensen in contact ben gekomen want anders had ik misschien nog heel lang last gehad van mijn kuiten. 

Wilt u weten wat u heeft? 

Mocht u ook pijn hebben, kijk dan even op:

  • hierhebikpijn.nl
  • Naar wat u hier aan beschrijvingen van klachten vindt
  • Een van de pagina’s om te kijken hoe u hulp kunt krijgen bij uw klachten 

Ik hoop dat u hier kunt vinden wat u nodig heeft.