Geniet van een Brazilian wax in Den Haag

Home / Mens en Gezondheid / Geniet van een Brazilian wax in Den Haag

Het duurt nog even voordat de zomer aanbreekt en we en masse naar de warme stranden vertrekken. Maar dat kan juist de reden zijn om nu het vliegtuig te pakken naar een lekker warm land. U wilt er als vrouw, maar ook als man natuurlijk op en top uitzien. Zeker als u zich als toerist op een totaal andere plek beweegt. Woont u in de Randstad, bijvoorbeeld in of rond de regeringshoofdstad? En zoekt u daarom naar een zaak waar u een professionele Brazilian wax in Den Haag kunt laten uitvoeren? Kies dan voor een bij Bruna New Look. Op bruna-newlook.nl zult u zien dat u nu niet alleen een fantastische kapper hebt gevonden, maar tevens een specialist in keratine behandelingen en de Brazilian wax in Den Haag. In deze tekst staat de Brazilian wax in Den Haag centraal. Maar mocht u behoefte hebben aan een knip- en verfbeurt waarbij uw haar dankzij de keratine tevens wordt versterkt, dan hopen we dat u snel eens een afspraak bij ons komt maken. Bij de Brazilian wax in Den Haag wordt op een relatief pijnloze manier al uw haar rond uw bikinilijn verwijderd. Sterker nog, u wilt waarschijnlijk nog wel een stapje verder gaan en al uw schaamhaar laten verwijderen. Zeg maar gedag tegen deze zweterige plekken. Het zorgt letterlijk voor bevrijding, niet alleen als u op het strand rondloopt.

Deze Brazilian wax in Den Haag wordt uitgevoerd door professionals

U kunt het hele jaar door bij ons terecht voor een Brazilian wax in Den Haag. Natuurlijk helpen wij hoofdzakelijk vrouwen, maar ook mannen zijn van harte welkom voor een Brazilian wax in Den Haag. Ook voor hen kan het een bevrijdend gevoel zijn. Fotomodellen komen regelmatig bij ons langs, zowel mannen als vrouwen maar het maakt voor ons niets uit hoe u eruitziet. Tijdens de Brazilian wax in Den Haag bekijken we eerst wat voor type huid u hebt. Want bij een uiterst gevoelige huid moet een lichte wax gebruikt worden zodat er geen rode vlekken en branderige plekjes achterblijven na een behandeling. Daarom bieden we niet alleen voor iedere huidskleur maar ook ieder huidtype een bijpassende wax aan. Al deze producten zijn overigens voor de volle honderd procent natuurlijk. Sommige vrouwen kiezen er weleens voor om in hun schaamstreek nog wel een streepje te laten staan, de zogenaamde “landingsbaan”, maar het is tegenwoordig mode om alles weg te laten halen. Dat is voor u erg prettig, niet alleen als u zwemkleding draagt. Want het zal de seks ook aanzienlijk verbeteren, dat durven wij wel te stellen. Bent u het zat om dit wekelijks zelf bij te moeten werken? Dan is een behandeling met Brazilian wax in Den Haag absoluut een goed idee. En u hoeft zich trouwens nergens voor te schamen, wij werken altijd professioneel en uiterst discreet!

Durft u het aan? Maak dan vandaag nog een afspraak!

Is een Brazilian wax in Den Haag iets voor u? En gaat u binnenkort al naar een ver oord om te genieten van een welverdiende cocktail aan een wit strand?

  • Dan raden we het u aan om snel een afspraak te maken want de ideale behandeling is drie dagen voordat u op reis gaat.
  • Klim daarom in de pen en stuur het contactformulier naar ons op.
  • Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak met ons maken en bent u van harte welkom om tijdens openingstijden even langs te komen om een afspraak te maken. Misschien hebben we dan toevallig nog wel een gaatje voor u. De openingstijden vindt u natuurlijk terug op onze website bruna-newlook.nl.