Een praktijk voor healing kan veel voor je betekenen

Home / Mens en Gezondheid / Een praktijk voor healing kan veel voor je betekenen

Is er meer tussen hemel en aarde? Ik ben ervan overtuigd dat er inderdaad meer is. Hoe en wat, dat weet ik niet precies en dat hoef ik ook niet te weten. Maar wat ik wel weet, is dat ik bijvoorbeeld ontzettend veel baat heb gehad bij een praktijk voor healing. Er zijn zo veel mensen die niet lekker in hun vel zitten. Die niet honderd procent zichzelf durven te zijn, het lastig vinden om voor zichzelf te staan en te kiezen. Veel mensen voelen zich niet helemaal gelukkig, hebben vaak last van een somber gevoel. Ik herken dat heel erg. Ik had op zich alles volgens het boekje. Ik had een goede baan, een relatie, een huis. Maar toch was ik niet blij. Daarom ben ik een zoektocht begonnen om te ontdekken waar dit aan lag. En het werd een prachtige spirituele reis, die overigens echt niet makkelijk was. Maar een instituut dat me hierbij heel erg heeft geholpen, is een praktijk voor healing. Ik had altijd de neiging om alles te willen verklaren. Waarom voel ik me zo? Maar dat maakte het voor mij allemaal nog zwaarder. Daarom vond ik het heel fijn om naar een praktijk voor healing te gaan. Dan word je begeleid bij het vinden van antwoorden, dat gaf mij heel veel rust. En ik heb er ook veel antwoorden door gevonden.

Special Life is een bijzondere praktijk voor healing

Als je net als ik naar een praktijk voor healing gaat, kan dat heel veel voor je doen. Ik vond het een geweldige ervaring en als ik het even moeilijk heb, ga ik er zo weer heen. Ik ben er dankzij de praktijk voor healing achter gekomen dat ik eigenlijk werk had dat helemaal niet bij mij paste, dat niet aansluit bij mijn intrinsieke motivatie. Ik zal eerlijk zeggen dat ik dat diep van binnen misschien al voelde, maar dat ik me niet durfde uit te spreken. Dat vond ik lastig, daarom was het zo fijn om dankzij de praktijk voor healing de kracht, het vertrouwen en de bevestiging te krijgen. Ik heb de kracht gevonden om ontslag te nemen en een hele switch te maken als het om werk gaat. Ik ben nu ZZP’er en al is dat nog zo spannend, ik ben zo veel gelukkiger. En dat is toch waar het allemaal om draait. Het is zo bijzonder wat voor inzichten een praktijk voor healing kan geven. Daarom kan ik het echt iedereen aanraden om gewoon eens langs te gaan bij een praktijk voor healing. Dat kan je veel opleveren. Ga naar http://special-life.nl/praktijk-voor-healing/index.html en maak een afspraak.

Waar gaat jouw spirituele reis naartoe?

Als je interesse hebt in healing, zou ik zeker naar Special Life gaan. Marcel Voermans is zo bekwaam, weet zo veel en kan dat op een hele toegankelijke manier brengen, het is zeer waardevol. Ik voelde me gelijk op mijn gemak, terwijl het allemaal nieuw was voor mij. Je kunt voor allerlei zaken bij hem terecht:

  • Klachten
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Persoonlijke en lichamelijke vraagstukken

Wat er ook is, neem gewoon eens contact op. De persoonlijke ontwikkeling is altijd een rode draad, dat is een heel mooi voordeel dat bij deze sessies komt kijken. Het enige wat je nodig hebt is een open mind, en dan is deze praktijk echt van onschatbare waarde. Ik ben Marcel eeuwig dankbaar voor de begeleiding tijdens mijn reis. Ik gun iedereen zo’n mooie reis, dus ga naar de site van Special Life, lees je in en maak een afspraak. Wie weet waar die reis heen gaat…