Een lichtgewicht rollator kan eenvoudig mee op reis

Home / Mens en Gezondheid / Een lichtgewicht rollator kan eenvoudig mee op reis

Misschien mag u eindelijk met pensioen. U hoeft zich als oudere niet meer te bewijzen, u hebt al vele decennia hard gewerkt binnen de maatschappij. Als dan blijkt dat uw heupen, knieën en/of enkels al behoorlijk versleten zijn, dan is dat niet bepaalt prettig voor uw toekomstplannen. U wilt natuurlijk niet achter de geraniums zitten. U wilt reizen en misschien zelfs een wereldreis maken. Of in ieder geval door Nederland kunnen reizen om uw familie en vrienden regelmatig te bezoeken. Koop daarom een lichtgewicht rollator. Want dankzij een lichtgewicht rollator kunt u letterlijk gaan en staan waar u maar wilt. Een lichtgewicht rollator kunt u eenvoudig inklappen en zodanig demonteren dat het in de achterbak van uw auto past, zonder al te veel ruimte in te nemen. U kunt het zelfs inklappen en in een grote koffer stoppen zodat u moeiteloos op reis kunt gaan per boot en per vliegtuig. Voor diegenen die dergelijke reizen niet meer willen maken bieden we ook meer robuustere rollators aan voor zowel binnen- als buitengebruik. Bent u benieuwd naar ons totale assortiment en wilt u bijvoorbeeld ook onze looprekken eens bekijken? Of wilt u liever iets meer weten over de lichtgewicht rollator? Kijk in ieder geval eens in onze webwinkel: rollatorweb.nl. Laten we in ieder geval voorop stellen dat een rollator niets is om u voor te schamen.

De lichtgewicht rollator is snel in te klappen

Op latere leeftijd is slijtage vaak aan de orde van de dag. Misschien moet u zelfs geopereerd worden omdat u een nieuwe heup krijgt. Dat is tegenwoordig een lichte en eenvoudige ingreep en u staat na 4 weken weer op de been. Sterker nog, u zult zich beter dan ooit voelen. In de tussentijd kan de lichtgewicht rollator u erg veel stabiliteit geven en wonderen doen voor uw revalidatie. U kunt ook voor een looprek of stokken kiezen, maar die kunt u moeilijker mee naar buiten nemen. Want als u naar het park wandelt en u hebt even genoeg van het lopen, dan kunt u de lichtgewicht rollator gebruiken als zitje. U hebt dus echt altijd een stoel bij u! Koop er enkele accessoires bij zoals een ruggensteun en zitkussen. Of een stokhouder en tassen zodat u geen extra milieuvervuilende plastic tassen hoeft te kopen als u boodschappen gaat doen. Uiteraard vindt u dergelijke accessoires ook in onze catalogus. Gaat u voor onze Smart lichtgewicht rollator?

  • Dan kunt u ten eerste kiezen tussen platina en blauw,
  • Ten tweede is deze lichtgewicht rollator geheel inklapbaar en weegt het in totaal slechts 6,7 kilogram. En het is uitgerust met een handrem.
  • Ten derde wordt deze lichtgewicht rollator standaard geleverd met stokhouder, rugsteun en tas.

Ook voor andere typen rollators plus accessoires kunt u bij ons terecht

Of u nu een lichtgewicht rollator zoekt of een looprek, wij zijn van alle markten thuis. Een bestelling hebt u snel gemaakt want dit werkt in principe net als alle andere online webwinkels. Maak uw keuze, vul uw adres- en contactgegevens in en betaal met behulp van iDEAL, PayPal of credit card. U zult de rollator de volgende dag al thuisbezorgd krijgen. U bent nog veel te jong om achter de geraniums te zitten. Na uw pensioen hebt u nog vele jaren om echt te genieten van uw welverdiende rust. Dus neem het ervan en laat lichamelijke ongemakken niet de overhand krijgen. We leven in tijden waarin we steeds ouder worden en waar er vele loophulpen bestaan tegen lage prijzen. Zeker als u met ons in zee gaat, want bij ons bent u absoluut geen dief van de portemonnee.