Een burn out coach in Amsterdam helpt u verder in uw leven

Home / Mens en Gezondheid / Een burn out coach in Amsterdam helpt u verder in uw leven

Bent u overwerkt? Durft u dat dan eigenlijk wel tegen uzelf toe te geven? Hebt u het idee dat u in een vicieuze cirkel terecht bent gekomen? De weekenden geven u nauwelijks voldoening en de rust die u eigenlijk nodig hebt om te herstellen van uw werkweek. U werkt vaak door na uw eigenlijke werktijden of u neemt het werk mee naar huis, tot ergernis van uw partner en uw kinderen. Ga zo door en u hebt nog sneller een burn out coach in Amsterdam nodig dan u zich kunt indenken. Is het al te laat en zit u thuis met psychische problemen? Vermijdt u sociale aangelegenheden? Voelt u zich vaak somber en angstig? Hebt u op uw werk een totale paniekaanval gehad en komt u nu niet meer uw bed uit? Dan hebt u ongetwijfeld een burn out coach in Amsterdam nodig. En dat is waar coachingsbureau-amsterdam.nl u kan helpen. Ook al hebt u het idee dat u er zelf wel uit kunt komen, reken er maar op dat uw partner, een bezorgd familielid of vriend maar ook zeker de bedrijfsarts u er op zal wijzen dat u maar beter wel een burn out coach in Amsterdam in de arm kunt nemen. Het is helemaal niet erg dat u in deze stressvolle snelle tijden wat hulp van buitenaf inroept. Wist u dat 33 procent van alle Nederlanders wel eens te maken krijgen met een vorm van geestelijke gezondheidszorg? Dus u bent zeker niet de enige!

Neem vandaag nog een burn out coach in Amsterdam in de arm!

Mocht u ervoor kiezen om via ons kantoor een burn out coach in Amsterdam om hulp te vragen dan komt hij of zij snel bij u langs om de problemen door te nemen. De burn out coach in Amsterdam stelt een plan van aanpak op en dat doet hij in overleg met u. Een transparante werkwijze is zeer belangrijk omdat u ook van het opstellen van de doelen al erg veel kunt leren. Zet het werk maar uit uw hoofd want het gaat zeker een halfjaar duren voordat u wellicht weer eens op therapeutische basis een paar uurtjes in de week bij uw baan kunt verschijnen. En bieden ze u die mogelijkheden eigenlijk helemaal niet aan? Is het de werkgever die moeilijk doet? Sta dan op uw strepen of kies er simpelweg voor om daar te stoppen met werken. Het is de baan en ook het salaris niet waard om er zelf fysiek en mentaal aan onderdoor te gaan. Meestal zal een dergelijke extreme maatregel niet nodig zijn. Wel moet u uw gedragspatroon aanpassen en ook uw denkpatroon. U moet het niet normaal vinden om uw werk mee naar huis te nemen. Een 9 tot 5 mentaliteit is eigenlijk een stuk gezonder. Sterker nog, misschien past een parttime baan nog wel beter bij u. Als u een partner hebt die ook parttime werkt dan komen jullie samen vast een zeker moeiteloos rond. En u houdt meer tijd over voor uw kinderen en andere leuke zaken.

Doe de stresstest en kijk hoe gestrest u bent!

Het leven is veel te kort om uw baan op nummer 1 te zetten. Met ambitie en carrière maken is niets mis, maar als het uit de hand loopt en als u teveel van uzelf verlangt dan ligt een burn-out op de loer. Dankzij de burn out coach in Amsterdam leert u:

  • Nee zeggen,
  • Gestructureerd werken,
  • En plannen.

Neem vandaag nog via de mail of telefonisch contact op met de burn out coach in Amsterdam.

Lees meer…