Een aed aanschaffen

Home / Mens en Gezondheid / Een aed aanschaffen

Aed staat voor Automatische Externe Defibrillator en het is eigenlijk aan iedereen aan te raden om een dergelijk apparaat aan te schaffen. Een aed aanschaffen is misschien niet heel erg goedkoop, maar het kan wel levens redden en uiteindelijk is dat de prijs natuurlijk meer dan waard.

  • Op de werkvloer
  • In een openbare ruimte
  • Thuis

Een aed aanschaffen kun je voor uiteenlopende doeleindes doen. Bij de AED webshop helpen ze iedereen die een aed aanschaffen wilt. Of je dit nu wilt doen om thuis een dergelijk apparaat te hebben staan of juist voor je eigen bedrijf. Ook in openbare ruimtes zou er eigenlijk altijd een aed aanwezig moeten zijn. Iemand kan tenslotte altijd en overal een hartaanval krijgen. Zou nu iedereen een aed in huis moeten halen? Dat is misschien niet nodig. Ze zijn namelijk best wel prijzig en we kunnen ons voorstellen dat u dat er niet voor over heeft tenzij er een goede reden voor is. Woont er iemand bij jou in huis die hartproblemen heeft en is de kans aanzienlijk dat hij of zij een hartaanval kan krijgen? Dan kan het wel degelijk de moeite waard zijn om te kiezen voor een aed aanschaffen. Wist je dat personen die met een aed geholpen worden voordat de ambulance arriveert 80% meer kans hebben om te overleven. Dat is een behoorlijk percentage! Je kunt hier dus letterlijk levens mee redden.

Voor de laagste prijs een aed aanschaffen

Natuurlijk begrijpen ze bij de AED webshop dat je niet duizenden euro’s wilt uitgeven om er vervolgens achter te komen dat het ergens anders veel goedkoper kan. Daarom bieden ze je hier de laagste prijs aan. Vind je het product toch goedkoper bij een andere webshop? Dan wordt dit uiteraard aangepast voor jou! Wanneer je een aed aanschaffen gaat dan is het wel belangrijk om op bepaalde dingen te letten. Natuurlijk let je op de prijs, maar dit moet zeker niet de hoofdreden zijn om een aed wel of niet te kopen. Let bijvoorbeeld op het gewicht van het apparaat, de afmetingen, de type elektroden die erop zitten, de batterij en de waterdichtheid. Niet in iedere situatie heb je dezelfde kenmerken nodig. In een kantoor is de waterdichtheid niet zo belangrijk. Waar dat in een zwembad bijvoorbeeld wel heel erg van belang is. Neem deze punten dus goed in je op en bepaal wat er in jouw situatie allemaal van toepassing is. Aan de hand daarvan kun je dan bepalen welke aed aanschaffen het beste is voor bij jou thuis of voor het bedrijf waarvoor je werkt.

Weet hoe het werkt

Je hebt de keuze gemaakt voor een aed aanschaffen. Fantastisch! Hopelijk heb je inmiddels de stappen ondernomen om het aed aanschaffen ook af te ronden en deze bij jou thuis of in het bedrijf te kunnen bevestigen. Nadat je dit gedaan hebt, is het belangrijk dat je goed doorneemt hoe het apparaat werkt. Nu je het gekocht hebt, is het van belang dat je het ook kunt gebruiken. Daarom is het ook mogelijk om een cursus of training te volgen bij de AED webshop. Hierbij leer je precies hoe het apparaat werkt en wat je er allemaal mee kunt doen. Het apparaat zal het meeste werk voor je doen, maar het is bijvoorbeeld wel heel erg handig om te weten hoe je de elektroden moet bevestigen. Op de website https://aed-webshop.nl/ kun je meer informatie vinden hierover. Als je vragen hebt over het product of de trainingen en cursussen, neem dan contact op met de klantenservice. Een van de medewerkers vertelt je dan meer.