E liquid

Als je elektrisch gaat roken, dan heb je e liquid nodig. Je gebruikt dan immers een apparaatje waarin je deze vloeistof verdampt. Je hebt als je dit wilt gaan kopen verschillende mogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om dit product kant en klaar te maken. Dat is wat de meeste mensen doen die net zijn begonnen met dampen, het is immers de gemakkelijkste manier om hier aan te komen en het geeft je de kans om heel eenvoudig verschillende smaken te testen. E liquid is immers in allerlei smaakvarianten verkrijgbaar. Je kunt met kant en klare flesjes heel eenvoudig proberen of jij een fruitsmaak lekker vindt of dat je het toch liever gewoon bij een tabakssmaak houdt. Of dat je toch nog liever een exotische smaak hebt of een dranksmaak. Er zijn heel veel verschillende opties als het op de smaken aan komt en zo heb je dus de kans om eenvoudig verschillende varianten te testen. Zo kun je ontdekken wat goed bij jou past, wat jij een prettige variant vindt om te gebruiken. Ook kun je zo verschillende nicotinegehaltes uitproberen. Maar je hebt met e liquid ook nog andere opties!

E liquid laten samenstellen

Bij sommige aanbieders van dit product, kun je ook een e liquid op maat laten maken. Je geeft dan zelf aan wat jij er in wilt hebben, welk aroma je bijvoorbeeld graag wilt hebben en hoe hoog het nicotinegehalte moet zijn. Zo krijg je een vloeistof die echt helemaal op jou is aangepast en die dus zo goed mogelijk aansluit bij de wensen die jij op dit gebied hebt. En dan is er nog een mogelijkheid, namelijk je e liquid helemaal zelf maken! Je moet hiervoor natuurlijk wel een aantal ingrediënten en hulpmiddelen in huis halen, maar dan kun je zelf aan de slag gaan en dit artikel echt helemaal naar je eigen wens samenstellen. Niet alleen kun je het op deze manier echt precies zo maken als jij zelf graag wilt, groot voordeel is ook dat je hier veel voordeliger mee uit bent dan wanneer je het kant en klaar koopt. Natuurlijk moet je eerst wel wat materialen aanschaffen, maar daarna ben je uiteindelijk echt vele malen voordeliger uit! En elektrisch roken is al financieel voordeliger dan gewoon roken! Naast de gezondheidsvoordelen die het biedt, is het overstappen op het gebruik van een elektrische sigaret en e liquid dus ook financieel gezien een goede keus!

Zelf maken

Wil jij aan de slag gaan met zelf e liquid maken, dan doe je er goed aan om naar de webshop van Nieuwesigaret te gaan, te vinden op nieuwesigaret.nl. Hier kun je alles aanschaffen wat je nodig hebt om hiermee aan de slag te gaan! Denk dan aan:

  • een calculator waarmee je de verhouding uit kunt rekenen
  • flesjes, om het gemengde product in te bewaren
  • nicotine shots
  • TPA aroma’s

En voor nog veel meer artikelen kun je bij hen terecht! Groot voordeel van op deze manier zelf je e liquid maken, is dat je zo helemaal zelf de samenstelling ervan kunt bepalen. Je hebt dus maximale controle op wat er in zit. Zo kun je zelf een aroma kiezen of misschien zelfs twee aroma’s met elkaar mixen? Ook kun je precies zelf bepalen hoeveel nicotine je er in doet, je hebt zo maximale invloed op hoeveel je van deze verslavende stof gebruikt. Mocht je het toch niet handig vinden om ze zelf te moeten maken, dan kun je bij deze webshop ook gewoon kant en klare flesjes kopen. Dus wil jij e liquid kopen of zelf maken? Nieuwesigaret is hiervoor het juiste adres!