Brackets bijbestellen? Zoek dan niet verder

Home / Mens en Gezondheid / Brackets bijbestellen? Zoek dan niet verder

Ortho Company - Brackets

Velen komen er in hun puberteit mee in aanraking: de orthodontist en zijn beugel. Het is in Nederland een algemeen geaccepteerde cosmetische ingreep. Maar dat is vaak niet de enige en zeker niet de belangrijkste reden dat de tandarts uw kinderen doorverwijst naar de orthodontist. Want als tanden en kiezen niet goed staan en zelfs de onderkaak te ver naar voren of achteren staat, dan zal dit op de lange termijn erg veel tandheelkundige problemen veroorzaken. Dat uw kind dus rondloopt met brackets in hun gebit is daarom juist een goede preventieve ingreep zodat uw kind over 10 à 20 jaar een stuk minder pijn zal hebben in zijn leven. Doe hem of haar een plezier en luister naar de tandarts. Bent u een orthodontist en staan er weer heel wat kinderen en misschien enkele volwassenen in de rij? Dan moet u niet zonder brackets komen zitten. Wat u het beste kunt doen is brackets in groten getale bestellen bij een online webwinkel die nooit zonder zit. Neemt u daarom eens een kijkje op ortho-company.nl. We zijn een internationale aanbieder van gereedschappen en hulpmiddelen voor iedere moderne orthodontist en verkopen dan ook diverse brackets in alle gewenste soorten en maten. We hoeven u uiteraard niet uit te leggen dat de brackets de steentjes zijn die u vastlijmt op de tanden van uw cliënt om een “blokjesbeugel” van te maken.

Onze brackets zijn van hoogwaardige kwaliteit

Allerlei belangrijke artikelen voor de orthodontist zijn na verloop van tijd op of aan vervanging toe. U verbruikt immers vele brackets en spiralen, gips en veren per dag. En daarnaast is het alleen al vanwege hygiënische redenen verstandig om zo nu en dan uw gereedschappen en overige tools te vervangen. Onze brackets worden gemaakt van metaal en van keramisch materiaal en zijn te bestellen als:

  • De klassieke metalen brackets,
  • Als zelfligerende brackets,
  • En als esthetische variant zodat ze minder opvallen.

Zo is er voor iedere orthodontist maar ook voor elke patiënt wel iets te vinden. Natuurlijk gaat het om de werking maar het oog wil ook wat. Het is voor een puber al helemaal geen pretje om een beugel te dragen, laat staan hoe een volwassene zich voelt. Niet alleen kunt u alles te weten komen over orthodontie en de ontwikkeling van onze producten, ook kunt u ze online direct bestellen. Vergeet daarom niet om de website op te slaan want de kans is klein dat het bij een eenmalige bestelling zal blijven. Hebt u een keuze gemaakt? Vul dan uw gegevens in zoals uw naam, adres en contactgegevens en maak het bedrag over via een online betaalservice. De kans is groot dat u de volgende dag al de brackets in huis hebt zodat u snel verder kunt gaan met uw werk.

Kies het model dat het beste bij uw patiënten past

Natuurlijk staan we voor u klaar als u nog enige vragen hebt. U kunt ons telefonisch bereiken op maandag tot en met donderdag van 08.00 uur tot 16.30 uur en op vrijdagen tot 12.00 uur. Natuurlijk is het tevens mogelijk om ons een e-mail te sturen door het online formulier compleet in te vullen en op te sturen. Op onze sociale media vindt u erg veel informatie over onze werkwijze, huidige ontwikkeling van producten en technieken maar ook kortingen op hulpmiddelen. Vergeet daarom niet om ons te volgen op Facebook zodat u geen enkele update meer mist. Voor kinderen is het leuk als u de blokjes inkleurt met bijvoorbeeld de kleuren van de regenboog. Deze zogenaamde ligaturen kunt u natuurlijk direct mee bestellen! Lees meer..