Bootcamp in Wateringen met jouw team

Home / Mens en Gezondheid / Bootcamp in Wateringen met jouw team

Voor velen is sporten geen favoriete bezigheid. Het hoort er nu eenmaal bij en het is dan ook vaak lastig om gemotiveerd te blijven. In het begin van het jaar hebben we goede voornemens om echt te gaan sporten. Die maken we voor een tijdje ook echt waar, maar na enkele weken of maanden verdwijnt de motivatie om te sporten. We hebben het te druk met andere dingen of ‘gewoon even geen zin’. Er zijn verschillende dingen die ervoor zorgen dat de motivatie goed is en ook goed blijft. Een daarvan is een teamsport. Met meerdere mensen tegelijk sporten zorgt voor een stok achter de deur en je motiveert elkaar. Mensen verwachten elke week van elkaar dat iedereen komt. Zonder een compleet team is een optimale prestatie niet mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een handbal- of voetbalteam dat een speler mist. Die ene speler is noodzakelijk voor een optimale prestatie. Precies hetzelfde is het geval bij bootcamp in Wateringen. Bij de Energiek en Fit bootcamp in Wateringen doe je jouw groep, jouw team, oefeningen met elkaar, maar zonder competitie. Je hebt elkaar nodig om oefeningen te doen en die optimale prestatie te leveren. Kom jij niet, dan heeft een ander daar ook last van. Als dat geen stok achter de deur is!

Word weer fit met de bootcamp in Wateringen!

Geen zin meer in die smoesjes en wil je nu wel eens echt fit worden voor lange tijd? Kom dan naar de bootcamp in Wateringen. Tijdens de bootcamp halen we het beste uit jou en je teamgenoten en het mooiste van deze bootcamp is dat die geschikt is voor iedereen. Ja, echt iedereen! De oefeningen kun je namelijk zo zwaar maken als je zelf wil. Zo kun je met lichte oefeningen beginnen en ze steeds zwaarder maken. Op die manier bouw je op een goeie manier je conditie en kracht op zodat de kans op blessures klein is. De bootcamp in Wateringen vindt plaats onder professionele begeleiding die je de juiste ondersteuning biedt tijdens de oefeningen. De bootcamp duurt 45 tot 60 minuten en er wordt afgesloten met een shake om het spierherstel te bevorderen. Deze bootcamp in Wateringen gaat jou weer helemaal fit maken! Mocht je niet alleen meer willen sporten, maar wil je ook beter gaan letten op je voeding, dan is het mogelijk om bij Energiek en Fit informatieavonden bij te wonen over voeding en gezondheid. Tijdens zulke avonden krijg je allerlei tips en tricks om zo snel en zo goed mogelijk weer in shape te komen!

Bootcampen met vriendinnen

Tessa: ‘Ik had echt die stok achter de deur nodig die de bootcamp in Wateringen me geeft. Ik doe dit samen met mijn vriendinnen en dat zorgt ervoor dat ik er niet alleen fit van wordt, maar het ook nog eens ontzettend leuk is! Ik zie zoveel voordelen:

  • Ik bouw conditie op;
  • ik word er fit van;
  • ik heb veel plezier tijdens de bootcamp;
  • ik kan moeilijk afzeggen;
  • ik krijg professionele begeleiding
  • ik kan al mijn vragen stellen en krijg juiste informatie
  • efbalans

Voor een gezond en slank lichaam ben ik bij Energiek en Fit echt aan het goede adres!’ Wil jij ook net als Tessa deelnemen aan de bootcamp in Wateringen met je vriendinnen en echt met plezier gaan sporten? Wacht dan niet langer en schrijf je in bij Energiek en Fit Bootcamp Wateringen. Mocht je eerst nog wat meer informatie willen over de gang van zaken, neem dan zeker even een kijkje op efbalans.nl. Daar vind je alle informatie die je vooraf moet weten en daar kun je je inschrijven.