Bij ons kunt u een systeemtherapie opleiding komen volgen

Home / Mens en Gezondheid / Bij ons kunt u een systeemtherapie opleiding komen volgen

Bent u werkzaam als psycholoog en bent u wel toe aan een beetje verdieping in uw vakgebied? Dan kunt u altijd bij ons een systeemtherapie opleiding komen volgen. Veel mensen die werkzaam zijn binnen de wereld van de geestelijke gezondheidszorg hebben zich reeds bij ons ingeschreven voor een systeemtherapie opleiding. Tijdens deze systeemtherapie opleiding zullen wij u leren hoe u gezinnen het beste kunt bekijken, en hoe u bepaalde patronen binnen dit gezin of binnen de familie zichtbaar kunt maken. Voor cliënten is het vaak heel erg verhelderend om te zien hoe de structuren zijn binnen een bepaald sociaal milieu. Veel mensen vinden het dan ook fijn om aan systeemtherapie te beginnen omdat het hen op heel korte termijn heel veel interessante inzichten kan opleveren. Wij willen u vragen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij u allemaal kunnen bieden wanneer het gaat over de systeemtherapie opleiding. U zult zien dat wij ons niet alleen richten op de Nederlandse gezinssamenstellingen, maar dat wij ook aandacht hebben voor gezinnen met een buitenlandse afkomst. Het zal u waarschijnlijk wel bekend zijn dat Marokkaanse gezinnen heel anders zijn dan Nederlandse gezinnen. Binnen iedere cultuur spelen bepaalde normen en waarden mee waar u als hulpverlener goed van op de hoogte moet zijn om de juiste begeleiding te kunnen bieden. In de zestig uur dat de systeemtherapie opleiding basis duurt, leert u daar al heel veel over. In de verdiepende trajecten kunt u zich nog meer wegwijs maken in deze zeer efficiënte vorm van therapie. Wij hopen dan ook dat u snel een keer meer wilt komen lezen over onze systeemtherapie opleiding op onze site Rino.nl. U zult zien dat wij altijd met professionals werken die u alles over het vak zullen leren zodat u in korte tijd heel veel zult leren.

Wilt u zich graag specialiseren door middel van onze EFT opleiding?

Wanneer u zich graag wilt richten op mensen met relationele problemen, dan is de EFT opleiding u op het lijf geschreven. De afkorting staat voor Emotionally Focused Therapy en houdt in dat u koppels helpt om de patronen binnen hun relatie te doorbreken. Let wel, het gaat hier vooral om de patronen die schadelijk zijn voor beide personen, goede patronen worden ook blootgelegd, maar deze hoeven niet per se te veranderen. Wilt u zich richten op het oplossen van huwelijkscrises of overige relationele problemen, dan is de EFT opleiding waarschijnlijk zeer interessant voor u. Net als bij onze opleidingen kunt u beginnen met de basis en vervolgens nadere trajecten volgen waardoor u uiteindelijk klaargestoomd wordt voor het examen. Tijdens de EFT opleiding wordt u begeleid en onderwezen door mensen die veel verstand van zaken hebben. Mocht u zich momenteel al graag willen inschrijven voor de EFT opleiding, dan kan dat via onze site. Het adres van onze pagina is Rino.nl. Wij hopen dat u zich vandaag nog bij ons in wilt schrijven.

Eenvoudig aan uw accreditatie voldoen?

Moet u aan uw accreditatie voldoen? Dan kunnen wij u melden dat u voor onze opleidingen de nodige punten kunt behalen. Hierdoor zorgt u er voor dat u iets interessants leert en dat u tegelijkertijd uw verplichtingen nakomt. Kortom:

  • wij bieden u tal van interessante opleidingen
  • bij ons wordt u altijd onderwezen door mensen met veel ervaring binnen hun vakgebied
  • door onze opleiding te volgen, kunt u voldoen aan uw accreditatieverplichtingen

wij hopen dat wij u snel een keer op Rino.nl zouden mogen ontvangen. Hier kunt u zich ook voor onze opleidingen inschrijven.