Bent u op zoek naar outplacement Enschede?

Home / Mens en Gezondheid / Bent u op zoek naar outplacement Enschede?

Bent u op zoek naar outplacement Enschede? Dan bent u bij Visie Groep aan het goede adres. Het is een bedrijf dat zich kan onderscheiden omdat het snel schakelt en daadkrachtig handelt vanuit een natuurlijk standpunt in combinatie met de juiste deskundigheid. Het bedrijf versterkt mogelijkheden van mensen als het gaat om zorg en werk. Zo wil het bedrijf op een niet-traditionele wijze bijdragen aan de ontwikkeling van mensen die een afstand hebben als het gaat om werk en de maatschappij. Hierbij is het belangrijk dat iedereen op een goede plek terecht komt en zich gewaardeerd voelt. Het bedrijf staat bekend om de laagdrempeligheid en een praktische aanpak.

Outplacement Enschede

Wanneer u op zoek bent naar outplacement Enschede kunt u terecht bij de Visie Groep. Het bedrijf kan u hiermee helpen. Het bedrijf heeft hierbij de doelstelling om vanuit de outplacement Enschede een duurzame baan te realiseren. Wanneer het gaat om de outplacement Enschede zijn er diverse re-integratietrajecten beschikbaar. Deze trajecten worden in samenspraak met het UWV, gemeente of een werkgever ingezet. Waar u onder valt, is afhankelijk van het type uitkering dat u heeft. De outplacement Enschede begint met het plannen van een eerste gesprek om elkaar beter te leren kennen. 

De outplacement Enschede geeft u de mogelijkheid om weer deel te nemen aan een arbeidsproces. Zo kan u dit doen in een eigen functie of op een andere werkplek. Het bedrijf biedt outplacement Enschede aan zodat u op uw eigen tempo naar betaald werk toe kan groeien. Zo wordt het volgende onderscheid gemaakt door outplacement Enschede:

  • UWV: hierbij valt u onder wanneer u een Wajong, WIA /WAO of ziektewet uitkering heeft.
  • Gemeente: hier valt u onder wanneer u een bijstandsuitkering heeft en onder het doelgroepregister/banenafspraak valt.

Meer informatie

Een outplacement Enschede kan u helpen met het volgen van een re-integratietraject. U kunt ook zelf op zoek gaan naar een re-integratiebureau. Dit bedrijf zal u helpen om een baan te zoeken die past bij uw persoonlijke doelen. Wanneer u voor re-integratie in aanmerking komt gaat de outplacement Enschede in overleg met het UWV of de gemeente om een plak van aanpak te gaan op stellen. Dit plan moet goed gekeurd worden waarna u vervolgens een bepaalde periode kunt werken aan werknemersvaardigheden of direct opzoek kan gaan naar een betaalde baan. 

Wanneer u opzoek bent naar een betaalde baan en onder een van de genoemde groepen met uitkering valt, dan kunt u bij outplacement Enschede terecht. Het bedrijf de Visie Groep helpt u graag met het vinden van een passende vacature en een passende werkgever. Daarnaast geeft het bedrijf informatie over beleid van de overheid. Wanneer er geen vacature voor u tussen staat kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met het bedrijf of u aanmelden voor het maandelijkse vacature overzicht.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden dan kunt u gerust een kijkje nemen op de website. De website geeft veel informatie over diverse onderwerpen. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met het bedrijf via de telefoon of de mail. Het bedrijf helpt u graag om antwoord te geven op uw vragen.

https://www.visie-groep.nl/