Anti snurkbeugel

Home / Mens en Gezondheid / Anti snurkbeugel

Het gebruik van een anti snurkbeugel is voor iemand die snurkt echt aan te raden. In de eerste plaats vanwege de voordelen die het jou als snurker zelf oplevert. Wat is nu het geval? Het snurkgeluid ontstaat doordat jouw luchtpijp in de slaap gedeeltelijk wordt afgesloten. Dat houdt dus ook in dat er minder ruimte is voor lucht om in jouw lichaam te komen, waardoor je minder zuurstof binnenkrijgt. Dat is natuurlijk al vervelend, maar het snurken leidt er vaak ook nog toe dat je met een droge en pijnlijke keel wakker wordt. Voor jouw eigen nachtrust en gezondheid is een anti snurkbeugel dus aan te raden. Maar ook voor jouw bedpartner is dit zeker prettig. Partners van snurkers zullen allemaal herkennen dat het erg lastig is om de slaap te vatten als er iemand naast je ligt die harde snurkgeluiden aan het maken is. Dit gaat op je zenuwen werken en maakt het erg lastig om in dromenland te verzeilen. Daarbij is het ook zo dat je midden in de nacht wakker kunt worden van de harde geluiden en daarna niet weer in slaap kunt komen. Gebroken nachten en onvoldoende nachtrust zijn het gevolg. Ook voor de partner is het dus prettig als jij als snurker een anti snurkbeugel gaat gebruiken.

Anti snurkbeugel biedt voordelen

Nu is het zo dat een anti snurkbeugel slechts een van de mogelijkheden is waar jij uit kunt kiezen als jij op zoek bent naar producten die jou kunnen helpen om van jouw gesnurk af te komen. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een speciaal kussen, een armband, een spray, een neusspreider of neuspleister, een vest of hoofdband. De mogelijkheden zijn erg groot. Van al deze genoemde opties is het echter zo dat de werking ervan niet aangetoond is of dat ze niet voor iedereen werken. Opties die het meest effectief zijn, zijn de anti snurkbeugel en een CPAP masker. Nadeel van het masker is echter dat deze erg groot is en in de weg kan zitten. Veel gebruikers vinden dit erg oncomfortabel en dat komt de nachtrust natuurlijk ook niet ten goede. Het voordeel van een anti snurkbeugel is dat deze:

  • goedkoop in aanschaf is
  • eenvoudig te gebruiken is
  • voor 90% van de gebruikers goed effect heeft

Dat maakt dat het gebruik van een beugel dus echt aan te raden is ten opzichte van alle andere producten die er te krijgen zijn.

Kies zeker voor Mr. Anti Snurk

Het mag dus duidelijk zijn dat het kiezen voor een anti snurkbeugel een logische optie is als jij graag iets aan het gesnurk wilt doen. Maar ga je naar dergelijke beugels op zoek, dan zul je zien dat er vele merken zijn die dit kunnen leveren. Voor welk merk kun jij nu het beste kiezen? Zoek jij een snurkbitje van een hoge kwaliteit waarvoor je niet teveel geld hoeft te betalen? Dan is de anti snurkbeugel van het merk Mr. Anti Snurk een aanrader. Deze is tot wel vijf keer voordeliger in aanschafprijs dan vergelijkbare beugels van andere fabrikanten. Dat scheelt dus flink in je portemonnee. Een ander groot pluspunt is dat je het bitje heel goed aan kunt passen aan jouw eigen gebit, zodat deze ook echt prettig in je mond zit. Comfort is als je wilt slapen immers erg belangrijk, de beugel moet jou daarbij niet hinderen. Tot slot is het erg prettig dat zij een niet goed geld terug garantie bieden. Je krijgt zeven dagen om te testen of het ook voor jou werkt en mocht dat niet zo zijn, dan krijg je gewoon het aankoopbedrag van de Mr. Anti Snurk anti snurkbeugel terug. Lees meer..